2777
2789
عنوان

فیلم سینمایی قشنگ بگین

2961 بازدید | 62 پست

ایرانی یا خارجی فرق نداره سریال ایرانی قشنگ هم اگه میدونین بگین ..

سریال هیجانی مثل بازی مرکب و..

😘😘😘

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینمایی اهنگ دونفره جدیده بدنیست باحاله

مرسی

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

یکی هست خیلی قشنگه...

.

.

.

.

‌بازی مرکب🤣🤣🤣

شوخی کردم فیلم پرواز درآسمان خونین ترسناکه ولی خیلی قشنگه 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

فیلم سینمایی خارجی ،سه تیغ جهنمی یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم مل گیبسون ساخته،RUN هم جدیده هیجانیه،اگه رهایی از شاوشانگ رو ندیدی ببین بهترین فیلم تاریخ سینماست

گستاخ  هندیه کمدی 😂

هندی زیاد نمی بینم 

هندی موضوع داستانش قشنگ باشه و زیاد لاف و ..نداشته باشه دوست دارم 

مرسی گلم

یکی هست خیلی قشنگه... . . . . ‌بازی مرکب🤣🤣🤣 شوخی کردم فیلم پرواز درآسمان خونین ترسناکه ولی ...

😅😅ممنون عزیزم

هندی زیاد نمی بینم  هندی موضوع داستانش قشنگ باشه و زیاد لاف و ..نداشته باشه دوست دارم  م ...

موضوعش قشنگه انگیزشیه و خنده دار و حال خوب کن 

خواهش میکنم عزیز

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
فیلم سینمایی خارجی ،سه تیغ جهنمی یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم مل گیبسون ساخته،RUN هم جدیده هیجانی ...

رهایی از شاو شنگرو دیدم ولی یه تیغ جهنمی رو نه باید ببینم ممنون دعزیزم