ایرانی یا خارجی فرق نداره سریال ایرانی قشنگ هم اگه میدونین بگین ..
سریال هیجانی مثل بازی مرکب و..
😘😘😘
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
فیلم سینمایی خارجی ،سه تیغ جهنمی یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم مل گیبسون ساخته،RUN هم جدیده هیجانیه،اگه رهایی از شاوشانگ رو ندیدی ببین بهترین فیلم تاریخ سینماست
هندی موضوع داستانش قشنگ باشه و زیاد لاف و ..نداشته باشه دوست دارم
مرسی گلم
یکی هست خیلی قشنگه... . . . . بازی مرکب🤣🤣🤣 شوخی کردم فیلم پرواز درآسمان خونین ترسناکه ولی ...
😅😅ممنون عزیزم
فیلم سینمایی خارجی ،سه تیغ جهنمی یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم مل گیبسون ساخته،RUN هم جدیده هیجانی ...
رهایی از شاو شنگرو دیدم ولی یه تیغ جهنمی رو نه باید ببینم ممنون دعزیزم