2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده

34 بازدید | 6 پست

شوهرم بابت بدهیی بالایی از کسی مجبور شد ماشین خارجیشو بگیره پدر شوهرم چون خیییلی سال پیش یه کمک مالی به شوهرم بابت راه اندازی کارش کرده بود الان ماشینو از ما برد و گفت بابت همون پول چندسال پیشه و من از این ماشین خوشم اومده خودش یه ماشین قراضه ایرانی داره

ما واقعا راضی نبودیم بخصوص من ولی شوهرم میگه من دیگه ماشینو دادم نمیشه بگیرم بابت همون کمکش کاریشم نمیشه کرد من خیلی دلم با ماشینه بود و هست 

دیشب خواب دیدم‌پدرشوهرم با ماشین اومده ماشینه انگار تصادف کرده شیشه سمت در راننده خورد شده بود و من چهره اونو از پشت اون خورده شیشه ها میدیدم و در ماشین داغون پدرشوهرم اومد پایین خیلی گرم سلامم کرد و بغلم کرد خیلی خسته بود یه کت و شلوار طوسی تنش بود که اصلا بهش نمیومد رفت رو تخت خوابید اونقدر سنگین بود خوابش که خواهرم آهنگ گذاشته بود و میرقصید تو اون اتاق ولی اون اصلا بیدار نمیشد و تو خواب عمیق بود

اون که ازش ماشین را گرفتین راضی نیس وشما هم راضی نیستین ی ناراحتی واسع پدرشوهرت یا ماشین درست میشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما تعبیر خواب بلدید ؟ 

ن عزیزم اونجوری بلد نیسم ی چیزایی مادر بزرگم که تعبیر می‌کرد یاد گرفتم مثلا حاملگی عم وغصه است فرد فوت شده بخنده خوب نیس کبوتر تو خواب خوبه 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

تعبیر خواب جن میدونید چی میشه ؟ دیشب خواب میدیدم عروسیم لباس سفید پوشیده بودم ولی میگفتن عروس جن ها ...

ببخشید عزیز دلم تعبیر ناراحتی داره اصلا اسم عروسی تو خواب خوب نیس صدقه به نیت پنج تن بده که انشاالله به خیر بگذره

فدات عزیزم 

قربونت گلم