2777
2789

از نهم به بعد به شدت افت تحصیلی داشتم . خانوادمم هر سری کارنامه ام رو میگیرن کلی دعوام‌میکنن و خودمم خیلی اذیت میشم

الان یازدهمم رشتم ریاضیه. اصلا دلم نمیخواد دوباره کارنامه ام بد باشه ولی اصلا نمیتونم درس بخونم . ۴ تا از امتحانام رو دادم واقعا گند زدم . اگه بخونم شب امتحانی هم میفهمم ولی تا کتابو میبینم خوابم میگیره . سرم درد میگیره و اصن نمیتونم. 

شاید بگین نباید میرفتم ریاضی ولی هر رشته ای میرفتم وضعم از الان بدتر بود. خودمو میشناسم.

فردا رمین شناسی دارم . ۳ فصل . و الان وسط فصل ۱ ام و خوابم گرفته و به شدت سرم درد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه مثل قدیم نیست یک عالمه فیلم اموزشی هست میتونی ببینی باور کن خیلی تاثیر گذاره 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

منم نهم درسم خیلی خوب ۱۹.۷۵ شدم   دهم گند زدم و ۱۷ شد کارنامم برای این اومدم ریاضی که میدونستم انسانی و تجربی به دردم نمیخوره و سخته امسالم که شنبه هندسه داشتم گند زدم بعد از کلی خوندن الآنم زمین دارم فردا فقط می‌دونی تفاوت من با تو چییه این که تو الان شروع کردی من هنوز نه 😂😂😂

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
وقت ندارم الان

الان وقت نداری برای ترم بعدت گفتم 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
منم نهم درسم خیلی خوب ۱۹.۷۵ شدم   دهم گند و ۱۷ شد کارنامم برای این اومدم ریاضی مه میدونستم ...

وای من هیچی نمیفهمم

یادمه این مسئله هارو تو کلاس عین سگ حل میکردم معلم عاشقم شده بود. الان نمیدونم فرمولش چیه

وای من هیچی نمیفهمم یادمه این مسئله هارو تو کلاس عین سگ حل میکردم معلم عاشقم شده بود. الان نمیدونم ...

من الان میخوام شروع کنم بخونم زمین فردا رو ولی از کتاب نه چون نمی فهمم

معلم ما هیچی نداده دارم نمیتونممممم

جزوه معلممونو دیدم بدرد نمیخوره میشینم منو درسام میخونم به امید پیروزی دوتامون می‌دونی تو شاید همزاد منی 🙂 خیلی شبیهیم مخصوصا توی این موضوع