2777
2789

این آقا توی یکی از تیم های فوتبال بازی می کنه. 

ما شهرهامون فرق میکنه.از طریق تلگرام هم آشنا شدیم و صحبت کردیم. یک ماه بیشتره که صحبت میکنم. من خیلی اهل درس هستم و این یک ماه حس میکنم از نظر درسی ضعیف شدم چون دیگه هدف هام عوض شده. 

ایشون عکش منو دیدن و منم دیدمشون و از تماس های تلفنی داشتیم.اروم آروم وابسته شدم خیلی. طرفدار خیلی دارن و منو استوری کرده بودن به همین خاطر خیلی حاشیه براشون درست شد میگه من توی این یک ماه شناختمت و منو به کل فامیل معرفی کرده.فقط هم قصدشون ازدواج هست. هعی میگه منو به مامان و بابات معرفی کن میخوام باهاشون حرف بزنم و.. 

دیشب دیدم من کنکور دارم و بچه هستم الان هم خیلی خیلی زوده واسه ازدواج گفتم من درس دارم سنی ندارم و کلا به رابطه هم فکر نمی‌کنم. دیدم گریه افتاد گفت من واسه بابابزرگم که مرد گریه نکردم گفت بخدا میمیرم بری و اگر بری دیگه زندگی نمی کنم تموم میکنم زندگیمو و... گفت من از پدر و مادر هیچ وقت محبت ندیدم بهم نگفتن دوست دارم بوسم نکردم گفت ازت محبت دیدم نرو(بچه ی طلاقه) 

هیچ وقت فکر نمیکردم گریه کنه و اینقدر وابسته بشه 

من 17 سالمه و اون 22

الان هم یه مسابقه داشت تو تبریز رفته من لباس و.. خریده با اینکه وضع خوبی نداره 

من خاستگار های بهتر و پیشنهاد های بهتری دارم هم از نظر مالی هم از نظر استایل و چهره و موقعیت اجتماعی 

یه هفته هس باهاش سردم که بره چون واقعا هیچی نداره نه پول نه ماشین نه خونه و حتا قیافه... من دوسش ندارم اینو میدونم ولی دلم نمیاد بهش بگم چیکااااار کنمممم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم بگید چیکار کنم هی میم بخونم ذهنم درگیرش میشه 😭😭😭😭😭

اگه دوسش نداری بهترین راه اینه دیگه هیچ وقت پیاماش سین نکنی یک میلیار بارم پیام داد سین نکن

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

یه ماه خیلی زمان کمیه برا وابستگی اونم تو مجازی

من نشدم اون شده 

اشتباه تایپی بود. 

یه بار شب زنگ زد جواب ندادم ندیده بودم گوشیشو زده بود تو دیواررررررررررررررر گلسش شکسته بود 

تو واقعن اگ دوسش ندلشتی از هیچیش راضی نبودی چرا واقعن میری باهاش حرف میزنی تا یه ماه بیشتر 

یا مثلا میگی هیچی نداره حتییی قیافه پس چرا الکی گفتی دوسش داری ؟

با احساسات کسی بازی نکن

برا عروس شدنم صلوات