2777
2789
عنوان

توی این شرایط باردار بشم؟

190 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه یادتون بیاد قبلا تاپیک زدم که توی اقدامم ولی خب نشد. بخاطر مشکل مالی و ساختن خونه مجبورشدم برم توی یه سوییت توی ساختمون مادرشوهرم اینا زندگی کنم. که اشپزخونه نداشت ساختیم براش. ولی برای بقیه خونه باید وام بگیریم و فعلا نمیتونیم تا سال دیگه بسازیمش. ماشین داریم بدهی نداریم دیگه بجز دوسه تا وام. دوتامونم شاغلیم ولی رسمی نه. شوهرم بخاطر کارش مجبوره تا چندماهه دیگه مدام بره ماموریت دوسه روز در هفته نیستش. منم دانشگاه میرم دومین لیسانسمو میخوام بگیرم. دیشب دلم بچه خواست با کلی قهر ولی بعدش پشیمون شدم. اما اخرش شوهرم بدون اینکه بهم بگه اقدام کرد براش. بمن امروز گفت که چیکار کرده :/ ازونجایی ک پارسال ندونسته ماهی دوتا قرص میخوردم. بنظرتون الانم اورژانسی بخورم یا نه ضرر داره. 

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

اصلا بچه دار شدن درسته یا نه ؟ خیلی دلم میخواد ولی دوست دارم استخدام شیم و خونه بسازیم بعد. از یطرفم میترسم قرص بخورم بدتر شه. میگن تخمدانو خشک میکنه. پارسال تا ۴ماه ماهی ۲تا میخوردم ندونستم ضرر داره

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بچه دار شدن درسته یا نه ؟ خیلی دلم میخواد ولی دوست دارم استخدام شیم و خونه بسازیم بعد. از یطرفم ...

وااآاااااای یا خدا 

اصلا با اون کاری که کردی میتونی دوباره باردار شی؟

به نظر من اگه میگیره ،دیگه جلوشو نگیر 

توی این دوره زمونه ریسکه 

معلوم نیست بعدا که شرایطتت خوب بود هم بتونی بچه بیاری

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
اصلا بچه دار شدن درسته یا نه ؟ خیلی دلم میخواد ولی دوست دارم استخدام شیم و خونه بسازیم بعد. از یطرفم ...

روزق و روزیش دست شما نیست که آنقدر فکرمی‌کنید . بعدشم کوتا ۹ ماهه دیگه . یه سیب می‌ندازی بالا صدتا چرخ میخوره تا برسه دستت . از کجا معلوم با .جودش رسمی هم شدین .یا اصلا بدنیا نیاید .آخرش که چی نمیخوابن بچه دار شین . الکی بچه دار شدنتونو به تعویق نندازین خدا بزرگه 

وااآاااااای یا خدا  اصلا با اون کاری که کردی میتونی دوباره باردار شی؟  به نظر من اگه میگ ...

یعنی مشکلی پیش اومده واسم؟؟؟🥺🥺🥺من از ترسش نرفتم دکتر یکسال ازش میگذره توی عقد میخوردم

روزق و روزیش دست شما نیست که آنقدر فکرمی‌کنید . بعدشم کوتا ۹ ماهه دیگه . یه سیب می‌ندازی بالا صدتا چ ...

حق با توعه هرچی بیشتر ادم بندازه عقب بدتر میشه بنظرم. ولی بازم دلم میخواد همه جی داشته باشم بعد اما از یطرفم میترسم با کاری ک کزدم بچه دار نشم

روش جلوگیری درست و بدون عارضه ک.ندوم و دستگاه هست  من تو شرایط شما باشم شاسد سه سالی صبر کنم

من حساسیت دارم بهش

یعنی مشکلی پیش اومده واسم؟؟؟🥺🥺🥺من از ترسش نرفتم دکتر یکسال ازش میگذره توی عقد میخوردم

نمیدونم عزیزم 

اما در کل آدم سالم ها هم به این زودی باردار نمیشن.

خواستم بگم فکر نکنید هروقت همه چی اکی بود و روتین ،یا فارسی‌ اش رو بگم همه چی مرتب بود  اون موقع حتما بچه دار میشید.

اصلا اااااااااااااااااا روش ننوشته. 

به نظر اگه شرایطت کمی هم که خوبه اقدام کن . اگه نتیجه نگرفتی لااقل زودتر متوجه میشی که تادیر نشده درمان رو شروع کنید.

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
نمیدونم عزیزم  اما در کل آدم سالم ها هم به این زودی باردار نمیشن. خواستم بگم فکر نکنید هروقت ...

میدونی چندوقت پیش فک کنم تقریبا دوماه پیش بود تاپیک زدم گفتم دارم اقدام میکنم یه هفته انجام دادم یه خونریزی ریز داشتم فکرکردم لانه گزینی هستش ولی خب نبود. پرسیدم گفتن رحمت داره اماده میشه اقدام بعدی بچه دار میشی احتمالا. اما به اقدام بعدی نرسیدم. خیلی هم میترسم برم دکتر بگه بچه دار نمیشی میمیرم

حق با توعه هرچی بیشتر ادم بندازه عقب بدتر میشه بنظرم. ولی بازم دلم میخواد همه جی داشته باشم بعد اما ...

مثل عمه من اشتباه نکن . یادمه یه دختر داشت و ولی برای اقدام دومی چنان با برنامه پیش می‌رفت که چندماه مرخصی و چه چه بهش بخوره که مثلاً بتونه یسالی مدرسه رو بپیچونه .چون شغلش معلمی بود . هرکاری میکرد که با سیاست جلو بره و فکرمیکرد خیلی زرنگه .تو کار وخونه خریدن و همه چی .ولی یه موقع هوایی باید کار سپرد به خود خدا که اون برات بسازه و برنامه بچینه .خلاصه که دیگه نتونست بچه دار شه و هیچ نتونست مرخصی بگیره   بنا به دلایلی که میخواست از نظر مالی خیلی پیشرفت کنه  شوهرشم جدا شد و الان با دخترش تنهازندگی می‌کنه .شوهرش مجدد ازدواج کرد و فکر کنم دو سه نایی ردیف کرده

مثل عمه من اشتباه نکن . یادمه یه دختر داشت و ولی برای اقدام دومی چنان با برنامه پیش می‌رفت که چندماه ...

ای بابا. بنده ی خدا چقدر گناه داره. اره همیشه برنامه بریزی بهم میریزه. اخه من شوهرمم نیست پیشم زیاد. مثلا این ماه ۱۰ روز نیستش اگه باردار میشدم و تنها میبودم؟ توی شهر غریبم. از طرفیم برای قرصایی ک خوزدم میترسم نمیدونممم