2777
2789
عنوان

سیاست زنانه بگید🤧👩🏼‍🦱

230 بازدید | 26 پست

بگید که چطوری شوهرتون پشتتون در مقابل خانوادش

چطوری نمیذارین کارها و حرفای بد اونا رو یادش بره

شوهر من میگه خانوادم اتیشمم بزنن من به دل نمیگیرم😐😐 

بنظرم اینم چرته که مردی ک خانوادشو بخاد زنشم میخاد اینطور نیست واقعا

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

واقعا رازتونو بگید 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تا خوده طرف نخواد نمیشه😐😂

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

چندین سال باید بگذره و صبر و حوصله و سیاست بخرج بدی تا اونی ک میخوای بشه 

با دعوا و گلگی و قهر و اینا کار درست نمیشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
واقعا تا خوده طرف نخواد نمیشه😐😂

دقیقا همینطورع

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شوهر من میگه منو قاطی ناراحتی هاتون نکنین خودتون با هم حل کنین منم خودم محترمانه از خودم دفاع میکنم

وای اخه مگه جنگه هی ما بریم برای دفاع من خانواده خودمم بخوان بحث راه بندازن بی تفاوت میگذرم حوصله حل و فصل کردن ندارم خدا😭

شوهرم همینجوریه از هیچکس هیچی به دل نمیگیره ؛بخدا اصلا یادش نمیمونه ولی شانسی که آوردم اینه هم خانوادش خوبن ؛هم یه جورایی خودشون تلاش میکنن احترام این وسط حفظ بشه ؛شایدم چون شوهرم احترام میذاره خیلی اونا هم حساب میبرن 

ولی بارها خصوصا با دوستاش پیش اومده ناراحتش کردن بعد ۱۰ دقیقه که اصلا عین خیالش نیست تا فردا هم فراموش میکنه این وسط حرص خوردنش به من میرسه😑

تعریف میکنه؟؟  یا وقتی تو چیزی ميگي طرفداری میکنه

خانوادش هزار جور بی احترامی میکنن باز بحث پیش میاره ک تو برو خونشون تو زنگشون بزنن اخه مگه من غرور ندارم

شوهرم همینجوریه از هیچکس هیچی به دل نمیگیره ؛بخدا اصلا یادش نمیمونه ولی شانسی که آوردم اینه هم خانوا ...

دوست واقعا اهمیتش از خانواده کمتره

عموم از بابا بزرگم ارثیه بیشتر از بابام گرفتن حق عمه هامم خوردن پسر عموم به بهونه خریدن زمین یه زمین مامان بزرگمم گرفت اخه پسر دانشجویی که ماهی دو تمون حقوقشه چجوری یه زمین چند صد میلیونی میخره به نظر شما 

بعد بابام به بابابزرگ گفت چرا همچین کردی گفت دوست داشتم به تو ربطی نداره به پسرم و عروسم از جون و دل بخشیدم 

بابابزرگم موقع عروسی یه خونه داد به بابام تا اونجا زندگی کنن بعد بهش گفت اگر ضامنم نشی واسه وام کل وسایلات رو میریزم تو کوچه و ده سال قسط وام رو نداد انقدر سود اورد کل حسابای بابام مسدود شد 

بازم بابام جونشو واسشون میده