2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون دلیل سقط میکنی؟!😪

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

سرخود اینکار و کردی؟ چرا با یه دکتر مشورت نکردی که الان ازش بپرسی؟ اینکارا خطر مرگ داره الکی نیست بخدا، از زایمان بدتره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه مشکل نداره،نکن هم گناهه هم افسرده میشی،نمیدونم حکمت خدا چیه آنوقت من هر روز التماسش میکنم جوابم ...

چرا مشکل داره مجبورم بندازم

الانم که به خونریزی افتادم چیکار کنم سقط نمیشه؟؟

نه دکتر بهم داده اسمشو

پس زنگ بزن همون دکتره یا منشیش، با اگه دلیل قانونی و پزشکی داری برو بیمارستان

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا مشکل داره مجبورم بندازم الانم که به خونریزی افتادم چیکار کنم سقط نمیشه؟؟

حتما برو از دکترت بپرس ،به خدا نی نی سایت برای عفونت مشاوره داده بودن من انجام دادم تا دو سال مثل پسرهای ختنه شده راه میرفتم،😔😔😔😔😔😔

الان بذارم؟؟

اگه به خونریزی افتادی نزار،،،من حاملگی پوچ داشتم دکتر 3تا سایتو تک بهم تجویز کرده بود گفت به من یدونه بخور  یدونه واژن بزار ویدونه ام بعد 4ساعت بخور،،من شبش دچار خونریزی شدم ،،دکترم گف چون به خونریزی افتادی خودش دفع میشه و بعد چند روز دفع شد