2777
2789
عنوان

راهنمایی منطقی

67 بازدید | 8 پست

سلام  وقت بخیر

تقریبا چن ماهی هست خواهر زاده ام دانشگاه در شهری که من زندگی میکنم قبول شده در هفته یک یا دوشب خونه ی من میاد چن شب پیش دخترم که کلاس اول است کنار خودم خوابیده بود شنیدم که به خواهر زاده ام که یه پسر هجده ساله هست میگوید نکن نکن بعد دخترم به من گفت دستش رو تو شلوار من میکنه نمیدونم متوجه شد یا نه چون دخترم خیلی آرام به من گفت حال چه رفتاری در مقابل خواهر زاده ام انجام بدهم ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونت پرتش کن بیرون و به خانوادش بگو چه قدر ادم کثیفیه

به بچت رحم نکرده میفهمی یعنی چی؟ کدوم آدم نرمالی به اونجای دختر بچه دست میزنه؟!

فکر نکن که دخترت فراموش میکنه برای همین باید حمایت کنی ازش

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یک لحظه هم تنهاشون نذار به خواهرزاده ات هم تذکر بده و بگو یکاری نکن آبرو همتون جلو شوهرت بره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چون هیچی پست نداری قابل اعتماد نیسی

اگر نظری نداری ممنون میشم غیر متفرقه نظر ندی 

چون اصلا نظرت عاقلانه نیست 

اون فردی هم که ده تا پست داره یه روزی اولین پستش رو گذاشته 

و اینکه چون یه فردی زیاد پست گذاشته دلیل به اینکه میتونیم بهش اعتماد کنیم نیست.

اگر نظری نداری ممنون میشم غیر متفرقه نظر ندی  چون اصلا نظرت عاقلانه نیست  اون فردی هم که ...

نه ولی پست کم و تاپیک مثبت هجده دلیلش هست خودت بهتر میدونی چی میگم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه ولی پست کم و تاپیک مثبت هجده دلیلش هست خودت بهتر میدونی چی میگم

آخه الان تاپیک پر بازدید بشه چه سودی میتونه داشته باشه 

اگر که اینجور بود باید تا به الان پر بازدید میشد