2777
2789
عنوان

چرا زنا اینجورین؟

917 بازدید | 64 پست

چراااا؟ تو نینی سایت یه عده طلبکار شوهرن. یه عده طلبکار خواهر شوهرن .یه عده طلبکار مادر شوهرن .یه عده از قیافشون می‌نالند.یک عده از پولدارا شاکی هستن .ی عده از خوشگلا شاکی هستن .یکیم دو کلام حرف میزنه میگن نی نی یار بیا .یجوریم درمورد آقایون حرف میزنن انگار زنا همشون قدیسن.

چرا سر جنگ دارین باهمه؟این همه عقده و افسردگی واسه چی؟

غیر از اینه که ريشش تظاهره به اون چیزی که نیستین؟

ولا آدم اگ پی دلش بره اینهمه گلایه نداره ...

حالا مردا هم شاخ نشن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ادمی که مشکل نداره نمیاذ تاپیک بزنه مشکل ندارم خب اینجابرا همینه میلیون ها ادمم هستن که شاکی نیستن 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

چه ربطی به پی دل رفتن داره

مشکلات تو همه زندگیا هس

الان خود من عاشق همسرم بودم و باهاش ازدواج کردم،ولی بازم بحث و مشکل پیش میاد بینمون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خب چرا تا کی ظاهر سازی؟

تا کی حرف مردم ؟

انقد به قضاوت و حرف بقیه فک کردین ترکوندین خودتونو یکمم فک کنین ببینین چی دلتونو خوش میکنه .

زندگیه همش شد حرص خوردن ک

شما همونی هستی که تو تاپیک قبلی داشتی از کاربر (یه آقا که اسم زشت گزاشته رو نام کاربریش) دفاع میکردی!!

چه جالب اونجا میگفتی دلش خواسته این اسمو بزاره.بهش حق دادید

پس به خانم ها هم حق بدید هرجور دلشون خواست تاپیک بزنن از هرکی دلشون خواست بنالن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️