2777
2789
عنوان

مهمانی که بار اول میاد منزلتون

485 بازدید | 32 پست

چه رفتاری دارید که باعث میشه احساس صمیمیت بکنه   و بهشون خوش بگذره .

منظورم دوست هست نه فامیل

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب روی گشاده داشتن بیشتر اعتقاد دارم تا سفره گشاده ،

مهم اینه خوشحال باشی از بودنش، بگو بخندکنی تا اونم حس راحتی داشته باشه 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
ب روی گشاده داشتن بیشتر اعتقاد دارم تا سفره گشاده ،  مهم اینه خوشحال باشی از بودنش، بگو بخندکن ...

دقیقا منم منظورم همینه میخوام بهشون خوش بگذره ولی نمیدونم چطوری بار اول هست دوست همسرم و خانومش میان خونمون

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
اگه صمیمیه،خودمونی باش. عادی باش.

بار اول هست میان منزلمون من خانومش رو فقط تو عروسیشون دیدم

دقیقا منم منظورم همینه میخوام بهشون خوش بگذره ولی نمیدونم چطوری بار اول هست دوست همسرم و خانومش میان ...

تمیزی خونه و اماده بوذن وسایل پذیرایی ک ب کنار ک وقتت همش اشپزخونه نباشی ،

نزدیکش بشین باهاش حرف بزن خودمونی صحبت کن و‌بااحترام اگه خودش هم خیلییی افاده ای نباشه باهات راه میاد و خوش میگذره بهتون  

بعضیا نمیخوان صمیمی بشن باید ببینی مدلش چجوریه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من کلا چهره ام مهربونه و همیشه لبخند میزنم کسی برای اولین بار بیاد از من خوشش میاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تمیزی خونه و اماده بوذن وسایل پذیرایی ک ب کنار ک وقتت همش اشپزخونه نباشی ، نزدیکش بشین باهاش حرف بز ...

ممنونم ازتون

من کلا چهره ام مهربونه و همیشه لبخند میزنم کسی برای اولین بار بیاد از من خوشش میاد

چقدر خوب

چقدر خوب

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هفته پیش دوس همسرم بادوتابچه وخانومش چهارروزامدخونمون انقدرحرصی شده بودم الان تاپیکتودیدم بازم حرصم ...

چرا عزیزم

هفته پیش دوس همسرم بادوتابچه وخانومش چهارروزامدخونمون انقدرحرصی شده بودم الان تاپیکتودیدم بازم حرصم ...

😂