2777
2789

هنوز رسمی نشدیم،کمتر از یک ماهه عقد کردیم

بعد دیروز بهش گفتم با دوستم میریم بیرون

کلیک کرده ک من خودم میرسونمت،منم برگشتم گفتم من با شوهر دوستم تاحالا نرفتم جای ک تو بیای اینکارو کنی

اقا لج کرد ک خود میرسونمت.تاچند روز پیش هم میگفت سیم‌کارتت رو عوض کن،ک من برگشتم گفتم من تو گذشته‌ام چیزی نداشتم اینکارو کنم مامانش برگشت گفت مردا بد دلن تو راه بیا،ک من گفتم اگ من اینکارو کنم به شعور خودم برخورده

دیشب خونه مامانش هم بودیم با یه بافت کوتاه و یه کاپشن بعد من امروز هم با همین لباس رفتم بیرون

باباش زنگ زده بهم ک کجای گفتم یه رب کارم طول میکشه ۴۰ دقیقه دیگ میرسم برگشته بهم میگ هرجا هستی کارتو ول کن برگرد وقتی گفتم نمیتونم گوشی رو روم قطع کرده!!😐

هنوز اول کار رسمی نشده اینا اینکارو میکنن

برگشته بهم میگ تو هرجا میخوای بری من میبرمت میارمت

اون روز داشتم با دوستم و ابجیم چت میکردم مثل سگ میپره بهم

قبل ازدواج هم یعنی شب خواستگاری گفتم بهش من چادری نیستم تیپ‌ام اینجوریه!

تو گوشی من چیزی نیست ولی تو حق نداری تو گوشیم سرک بکشی

کلا روز اول همه چیو بهش گفتم

حالا اینجوری میکنه 

مامانم اینا هم گفتن باید دخترمون درس بخونه گفته بخونه،من فزدا پس فردا قرار برم دانشگاه همکلاسی پسر دارم استاد مرد دارم خونمو تو شیشه میکنه هیچی نشده!

یه روزی هم گفت اگ گوشی رو ازت عوض کنیم باز ببینم اینجوری بهت نوکیا میدم 😐😐

من با دوستام میرم بیرون میام هربار قرارا اینجوری کنه؟

باباش زنگ میزنه حرف بارم میکنه بعد قطع میکنه اول عقد اینطوری میکنن وای به حال روزی ک رسمی بشه

من ادم تو خونه بشینی نیستم

مگه عقد رسمی نیستین؟؟؟چند وقته شوهرتو میشناسی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر دقت کن

اینجور آدما دهن سرویس میکنن ببخشید البته😬

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

😕😕نمی‌خوام نظر منفی بدم هیچوقت راجب کسی 

ولی  سالی ک نکوست از بهارش پیداست 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤