2777
2789
عنوان

تهرانیها بیایید کمک .زن تهرانی پیام عاشقانه داده به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم چطور میتونیم کمکت کنیم ولی راهش قهر نیست. باهاش حرف بزن یا ببخشش یا تمومش کن. ولی قبل تموم کردن همه راهها رو برو که بعدها حسرتش رو نخوری. فقط بدون این رابطه فقط کاری نبود
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اصلا این متن مشکل داره .ولی باید موردشو پیدا کنی نه اینکه میدون رو خالی کنی
رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شوهرت خیلی اشتباه گفته. با شخصیت و خانمانه رفتار کردن چه ربطی به تهرانی و غیر تهرانی داره؟؟!! اصلا هم اینجور حرف زدن چه تو کار و چه غیر کار تا با کسی صمیمی نباشی نیست.
يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
خیلی ببخشیدااااا ولی خاک بر سر شوهرت بااین طرز حرف زدنش
من اگه بخوام تو رو ول کنم موقعیت بهتر برام هست
بازار یاب که به نون شبش محتاجه به درد من نمیخوره
بهش بگو اولا که شب بود نشناختمت سیلوستر استالونه ای
بعدشم خیلی بیجامیکنی در مورد موقعیتهات حرف میزنی فکر کردی من موقعیت ندارم؟؟؟؟
اصلابهش رو نده یکبار دیگه ام از این حرفا زدقشنگ دهنش روپاره کن
پرررر ررروووووو

.Pain🔥you made me a believer