2777
2789
عنوان

شما هم مثل من به همه بی اعتمادین؟

81 بازدید | 16 پست

من هرکی(پسر) بهم پیشنهاد میده بیا ببینمت بیا بریم بیرون فک میکنم میخواد یه بلایی سرم بیاره

اصلا به هیشکی اعتماد ندارم

واسه همین با هیشکی آشنا نمیشم :/

اصلا نمیتونم اعتماد کنم خیلی میترسم

طبیعیه؟ چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقلی

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
بخدا فکر میکردم مشکلی دارم😐 تعجب می‌کنم الان میگید ... آخه همه با اینو اونن این روزا دوستام همش می ...

اینا فعلا تو دست اینو اون میچرخن، با همه خاطره دارن فردا هم ازدواج کنن با یه مشکل کوچیک تو ذهنشون میگن کاش شبیه فلان دوس پسرم بود و چه بسا به همونم برگرده و خیانت کنه، ولی مثه یه آدم متمدن با ینفر وارد رابطه بشی و خانواده ها هم خبر داشته باشن ارزش خودتم حفظ میشه

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         
[QUOTE=322813265]واقعا؟؟ فکر میکردم عیبه..[/QUOTE. راست میگن بیان خواستگاری. میخوان یه مدت خوش بگذر ...

من اصلا مسئله خوش گذرونی نیست چون آدم بار اول میفهمه چند چنده طرف. من کلا از آشنایی هم میترسم که مثلا برم ببینمش. نمیدونم طبیعیه یا نه

چقدر خوب جوابمو دادین. ممنون🥹

خواهش میکنم

من اصلا مسئله خوش گذرونی نیست چون آدم بار اول میفهمه چند چنده طرف. من کلا از آشنایی هم میترسم که مثل ...

خب حق داری اعتماد نکنی. طبیعیه.  هر  دختر سالمی اینطوره.  خصلت خوب زن سالم ترسش ازین چیزاست

ریباترین خصلت‌های زنان، زشت‏ ترین خصلت‌های مردان است:

تکبر، ترس و بخل ورزیدن.

(زیرا) هنگامی‌که زن متکبر باشد، بیگانه را به خود راه نمی‌دهد؛

و اگر بخیل باشد، مال خود و همسرش را حفظ می‌کند؛

و اگر ترسو باشد، از هر چیزی (که ممکن است به آبرو و عفت او صدمه بزند) می‌ترسد  و از ان فاصله می گیرد