2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جاییمه میدونم نه ولی رنک یونی بهتر باشه قاعدتا بهتره چه کشوری؟

میخام کنکوربدم 

میحاستم بدونم امسال که تهران نمیتونم بیارم یسال بمونم اگه می ارزه وگرنه امسال برم یه دانشگاه دیگه

میخام کنکوربدم  میحاستم بدونم امسال که شریف نمیتونم بیارم یسال بمونم اگه می ارزه وگرنه امسال ب ...

دآنگاه های دیگه تهران نمیتونی بیاری؟خود تهران علم وصنعت خوارزمی حتی شهید بهشتی و...؟

میخام کنکوربدم  میحاستم بدونم امسال که شریف نمیتونم بیارم یسال بمونم اگه می ارزه وگرنه امسال ب ...

من برای مجارستان و ایتالیا و اینا دیدم خیلی مهم نیست

حتی دانشگاه های له ترم پذیرفتن

کلا مقاله و معدل و زبان مهم تره

حتی بعضیا با مدل پایینم پذیرش میشن

من برای مجارستان و ایتالیا و اینا دیدم خیلی مهم نیست حتی دانشگاه های له ترم پذیرفتن کلا مقاله و مع ...

آمریکادوست داشتم😁

من خودمم حس میکردم مهم نباشه اونقد

میخام ببینم اگه زیاداهمیتی نداره امسال کنکوربدم قبول شم،وگرنه یسال بمونم دانشگاه خوب بیارم