2777
2789
عنوان

تورو قران بیاید آبجی ها😭😭

347 بازدید | 30 پست

خواهرا اسمم حدیث خیییلی محتاجم به دعاتون مادر ابوالفضل چادر آبرو عفت و حیا روسرم بکشه و نزاره آبروم پیش همه بره خیییلی درمونده ام تورو به خانم ام البنین دعام کنید الله بهم رحم کنه نزاره این آدما آبرومو ببرن و خدا منو ببخشه تورو خدا هرکی هرجوری میتونه برام دعا کنه..دو سه بار خواستم خودمو بکشم قبل از اینکه اتفاقی بیفته اما بخاطر دخترم نتونستم.😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

من دوماهه توبه حقیقی کردم دوماه و ۲۰ روز از اون روز گذشته اما هنوزم ادامه داره میترسم آبرومو ببرن😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما چی شده

یکی با ناشناس میخواد آبرومو پیش شوهرم و فامیلا ببره😭😭😭😭

چرا عزیزم چی شده؟؟؟ خدا ایشالله کمکت کنه

تورو خدا فقط برام دعا کن😭😭😭

با کسی در ارتباط بودی؟

نه یه اتو ازم داره بگه آبروم پیش شوهرم میره

تورو خدا فقط برام دعا کن😭😭😭

اگه توبه حقیقی کرده باشی،پس دیگه لازم نیست به دلت ترس راه بدی،خدا همه جوره پشتته🤍💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چیزی از گذشته یا الانتشار از شوهرت پنهان کردی

اره نمیدونه بدونه آبروم پیشش میره اما بخدا من دوماهه توبه کردم خدا خودش میدونه چققققد پشیمونم