2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم سر بچه ها دعوا کردم

685 بازدید | 25 پست

چون همش بچه مو دعوا میکنه و بهش حرف بد میزنه و تحقیرش میکنه و تنبیه ش میکنه و سرش منت می آره

نمیدونه این حرفاش چقد آسیب به بچه میزنه 

هزار بار بهش گفتم کار به کار بچه نداشته باش 

بهش کمتر امر و نهی کن

تا اینکه دیشب هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم و گفتم اگه عرضه پدر بودن نداری بزار برو ولمون کن

پسرم ۱۰ ساله شه مشاورش گفته نیاز به دیده شدن و دوست داشته شدن داره باید بهش اعتماد به نفس بدین 

اما شوهرم همش بهش میگه تو هیچی نمیشه به هیچ جا نمیرسی از گشنگی میمیری

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

خیلی اشتباهه تحقیر بچه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا طلاق بگیری بهتر از همچین شوهریه کپی بابای احمق منه به خاطر اینکاراش یه هفتس خودمو تو اتاق زندونی کردم کاش وقتی میدونین شوهراتون روانین بچه دار نشین ازشون.

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
کار خوبی کردی همچین پدری نبودش مفیدتر از بودنشه ممکنه پسرت بعدا از لحاظ روحی به مشکل بخوره

همین حالاشم به مشکل خورده طفل معصوم 

من حودم قبلا خیلی دعواش میکردم 

حالا رفتام مشاوره و تحت درمانم اما شوهرم شروع کرده به دعوا با بچه

یکیو میشناسم دقیقا همینجوری با پسرش رفتار میکرد پسره هم رفت با یه زن بدون اجازه پدر مادرش ازدواج کرد ...

بمیرم الهی 

چند سالگی ازدواج کرد 

بخدا طلاق بگیری بهتر از همچین شوهریه کپی بابای احمق منه به خاطر اینکاراش یه هفتس خودمو تو اتاق زندون ...

قبلا عاشق بچه ها بود 

همیشه به من می‌گفت دعوا شون نکن 

تازگیا اینجوری شده

الهی طفلکی بچه حتما شوهرت تو بچگی محبتی ندیده و تحقیر میشده 

اتفاقا تو بچگی خیلی دوسش داشتن 

ولی الان دیگه محبتی نمیبینه چون با پدر و مادرش در حد قطع رابطه س چون همه ی اموالشون رو به نام برادر شوهرم کردن

همین حالاشم به مشکل خورده طفل معصوم  من حودم قبلا خیلی دعواش میکردم  حالا رفتام مشاوره و ...

این رفتارا باعث میشه روحیه بچه به مرور شکننده بشه و به یه تلنگر بند باشه پسری رو میشناسم تو اوج نوجوونی خودش حلق آویز کرد وقتی که پدر مادرش رفته بودن مهمونی جسدش تو حیاط زیر بارون مونده بود بعدا فهمیدیم پدرش خیلی مقصر بوده

🌃🏙
خیلی اشتباهه تحقیر بچه

بله میدونم 

منم فوران کردم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم 

الانم آقا قهر کرده

این رفتارا باعث میشه روحیه بچه به مرور شکننده بشه و به یه تلنگر بند باشه پسری رو میشناسم تو اوج نوجو ...

چرا این کارو کرده بود 

کمبود محبت داشت.؟