2777
2789
عنوان

از دست این قوم شوهر😐

1395 بازدید | 82 پست

۵ ماهه ازدواج کردم ن برام یلدایی آووردن ن کادو تولد خریدن ن تولد گرفتن کاملا خودشون زدن ب اون راه تاپیک های قبلم رو هم بخونید کاملا متوجه میشید چجور آدمایی هستن

۱۶ ام تولد خواهر شوهرمه ۱۰ سالشه ،ی کتاب زبان آموزی گرفتم ک خیلی مفیدع ۱۶۰ تومن باز چی بگیرم؟

البته اینا ب حساب شوهرمه

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز صد هیچ از من جلویی حرام خورا پول خودمو خوردن عین خیالشونم نشده خدا کجاست

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
عزیزممممم اینایی که گفتی هیچ ربطی به خانواده شوهر نداره ها به شوهرت ربط داره

شوهرم گرفت ولی خانوادش یعنی نباید ی کادو میدادن؟یا وقتی شوهرم میخواست برام تولد بگیره چرا میگفتن نگیر حتی نمیخواستن بزارن برام کادو بگیره جلو چشم من میگفتن 

بیخیال با این وضع اقتصادی دیگه کسی توان خرید این کادوهارو نداره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

این چیزا که وظیفه شوهرته از خونوادش انتظار تولد کادو داری؟ شوهرت پس چیه این وسط ! کتاب خوبه ولی معمولا بچه ها باهاش اونجوری که باید ذوق نمیکنن کادوی تولد بهترهچیزی باشه که طرف خوشحال بشع

۴۰۰ میلیون پول مارو گرفتن برای خودشون دارن خونه میسازن شوهرم سادگی کرد وام داد دست پدرش ک براش خونه بسازه خونمون یکساله ت مرحله آجرع خونه اینا داره تموم میش

ب علاوه ک هرماه پدر شوهرم ب بهونه خونمون ۱۰ میلیون از شوهرم میکشه و آخرش ت حساب شوهرم ۸۰ هزار تومن میمونه

وا تولدکه نبایدخانواده شوهربگیرن برات شوهرت بایدبگیره 

نه کتاب چیه کیفی ساعتی کلاهی چه میدونم کفشی عروسکی چیزی میگرفتی حداقل 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

تو هم صد هیچ از من جلویی 

طلامو فروختم دادم بالای بدهکاریشون... چون پای شوهرم وسط بود... 

راستی تازه سه چهار ماه عقد بودم☺️

بماند که چقدر از بدهیا و قسطاشونو ما داریم میدیدم... 

دست بالای دست بسیار است... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊