2777
2789
عنوان

برای خواهر شوهرم چی بگیرم؟

185 بازدید | 16 پست

۵ ماهه ازدواج کردم ن برام یلدایی آووردن ن کادو تولد خریدن ن تولد گرفتن کاملا خودشون زدن ب اون راه تاپیک های قبلم رو هم بخونید کاملا متوجه میشید چجور آدمایی هستن

۱۶ ام تولد خواهر شوهرمه ۱۰ سالشه ،ی کتاب زبان آموزی گرفتم ک خیلی مفیدع ۱۶۰ تومن باز چی بگیرم؟

البته اینا ب حساب شوهرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم تا پول دست شوهرته طلا بخر جهاز بخر

وای خدا اون روز نیاره من اینکار بکنم ب ثانیه نمیکشه مادرش بفهمه طلاقم میده😂اتفاقا دقیقا زندایی شوهرم اینکارارو ک گفتی کرد الآن دارن طلاق میگیرن پدرشو در آووردن مادرشوهرم جلوم میگفت همون موقع ک سرویس طلای هدیه مادرم فروخت باید طلاقش می‌دادیم 

تو زن پسره ای یا مادره ،فردا چجوری میخوای زندگی کنی خرج کنی عمل زیبایی کنی،مسافرت بری  باید اج ...

من الآن یک‌ماهه پا ت خونشون نزاشتم ن زنگ زدم ن میخواستم ریختشون ببینم بخاطر چی؟بخاطر اینکه رفتم بیرون اومدم خونه مادره میپرسه با کی رفتی چرا رفتی 

ب شوهرم گفتم تا دست از این اخلاقش برنداره ماهی یکبار هم ب زور میام خونتون