تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
میدونی ببرش پیش مشاور واسش برنامه ریزی هفتگی بده ،بعدش هم بهش قول یه جایزه نزدیک و یه جایزه دور بده،مثلا اگه ترازش بالای ۷۰۰۰شد البته ببین الان چنده اگه ۵۰۰۰بود بگو ۶۰۰۰اونموقع واسش یه هدیه گرون که خودش دوس داره بگیر ،ولی پلی استیشن و این چیزا که وقتش رو میگیره نه ،یه حایزه خوبم بعد قبولی،و اینکه ببین خواسته قلبی خودش چیه ،مثلا اگ پوله واسش توضیح بده که با قبولی چقد پول دار میشه یا اگه از کسی خوشش میاد بگو با رشته خوب توجهش جلب میشه یه راهی بزار بین قبولی و خواسته درونی خودش،و اینکه بهش بگو هر روز صبح ویس انگیزشی یا آهنگ انگیزشی گوش بده ،و کتاب اثر مرکب رو هردو بخونین درآخر تا خودش نخواد تو هیچ کاری نمیتونی بکنی