2777
2789

خانم لتروزل با امپول hmg زدین؟یا فقط لتروزوب و ازاد سازی

حامله شدین یا نه

دوقلو شد یا تک قلو

جنسیتش چی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت خوردی یا دکتر داد؟جنسیت چیه؟من میترسم از دوقلویی مامان بزرگمم داشته 

دکتر داد 

دوقلو شد و یکیش قلبش تشکیل نشد و با دارو‌جذب شد 

اون یکی هم دختر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یبار امپول زدم حامله نشدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من حدود ۷،۸ سال پیش بود که برای بارداری تلاش میکردم و ۲ سال تمام خیلی از راهها رو امتحان کردم. من تنبلی تخمدان داشتم و پریود نامنظم و باردار نمیشدم.

حتی چند دوره کلومیفن و لتروزول هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم.

تا اینکه  عفونت ادراری  و واژینال گرفتم و اقدام به بارداری رو متوقف کردم. هم دکتر ارولوژی و هم دکتر زنان رفتم و مدتی خوب بودم و دوباره علائم عفونت و خارش پیدا میشد. و درنهایت به طب سنتی ای که یه خانم بود و من چون از دارو نتیجه نمیگرفتم به اونجا مراجعه کردم. وقتی اونجا بودم کلی رضایت از خانم هایی که به اونجا برای باردار شدن و تعیین جنسیت مراجعه کرده بودن دیدم. و درهمون جلسه مشکل باردار نشدنم رو هم با ایشون درمیون گذاشتم. 

ایشون یکسری درمان ساده و جوشانده بهم برای رفع عفونت گفتن که بعد سه روز خوب شدم که هیچوقت دیگه اون عفونت مکرر به سراغم نیومد. و اون زمان یه درمان ساده دیگه که الان حضور ذهن ندارم بهم داد برای بارداری که همون ماه اول باردار شدم.  

دلیل اینکه بعد حدود ۶ سال و با وجود داشتن دوتا بچه اومدم و این پیام رو میذارم اینه که اون زمان که ۲ سال برای باداری اقدام میکردم و هربار با شکست مواجه میشد و دلشکسته  توی نی نی سایت دنبال راه حل مشکلم بودم و اینکه ببینم اگه کسی با مشکل من یعنی pco یا تنبلی تخودان باردار شده یا نه و چطور و با چه دارویی که با خدا عهد کردم اگه باردار شدم بیام و تو نی نی سایت برای خانمهای مثل خودم بگم درمانم رو تا اونها هم شاید نتیجه بگیرن.

اینکه اینقدر دیر این پیام رو میذارم کوتاهی من و فراموشکاری ذات انسان بودنمونه

امیدوارم هرکی مثل من pco  یا تنبلی تخمدان داره حتما به یک پزشک طب سنتی مراجعه کنه که هم سریعتر و هم ارزانتر و هم بدون عارضه تر به نتیجه برسه.

درضمن اینم بگم که توی اون دوسال من درمان های گیاهی خودسرانه که از نت سرچ میکردم هم داشتم اما نتیجه نداشت. پس خواهشا درمورد داروهای گیاهی هم خودسرانه رفتار نکنید. چون تو طب سنتی مقدار دارو و زمان مصرف خیلی تو نتیجه تاثیر داره.

دلیل اینکه بعد حدود ۶ سال و با وجود داشتن دوتا بچه اومدم و این پیام رو میذارم اینه که اون زمان که ۲ ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی نوشتی میدونی باید کجا مراجعه کنیم؟

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی نوشتی میدونی باید کجا مراجعه کنیم؟

خواهش میکنم. باری بود روی دوشم😊

به یک پزشک یا کارشناس طب سنتی مطمئن که مدرک این طب رو داشته باشه مراجعه کنید. 

فکرمیکنم توی همه شهر ها یه متخصص طب سنتی مطمئن پیدا بشه‌.

باور کنید مشکلات باروری با طب سنتی بسیار آسان حل میشن.خود من اعتقادی که به لتروزول داشتم به طب سنتی نداشتم و فقط برای اینکه همه راهها رو قبل ivf رفته باشم،طب سنتی رو هم امتحان کردم. و حتی بارداری دومم هم برای تعیین جنسیت به طب سنتی مراجعه کردم و همون ماه اول اقدام باردار شدم و همون جنسیتی که میخواستم .