2821
2789
عنوان

موی دهیدراته

1513 بازدید | 14 پست

سلام دوستان موهای چربی دارم ک ده ساله هرروز میرم حموم کم پشتم هست کف سرم برق میزنه از چربی حالا هم دیگه موهام ازبس شستم دیگه ساقه هاش الکتریسیته شده ازخشکی موخوره هم زده از اونور هم زود چرب میشه مجبورم بشورم کم پشت تر هم شده نمیدونم چیکار کنم کاش میشد همین امشب بمیرم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین باید تحمل کنی فاصله شامپو زدن  رو زیاد کنی 

یک دو هفته تحمل کنی بهتر میشه 

توی شامپوت سرکه سیب بریز حدود ده درصد 

نرم کننده هم کمتر بزن 

من میام بیرون کریستال سرم مارک انرژی میزنم به ساقه موهام 

هم راحت شونه میشه و هم هیدراته میشه

سشوار باد گرم هم اصلا نگیر 

بهتره مدتی موهات رو کوتاه کنی تا یکم جون بگیره 

اول برو یه دکترخوب که آزمایش اینا بنویسه مشکلت ریشه ای حل بشه

والا دکتر هم رفتم حل نشد با قرص ویتامین ریزش شدیدم قطع شد ولی دوباره شروع شده و کم پشت تر از اینور هم الکتریسیته و بد حالت شده

ببین باید تحمل کنی فاصله شامپو زدن  رو زیاد کنی  یک دو هفته تحمل کنی بهتر میشه  توی ...

یه روز در میون کردم ولی روز دوم به شدت موهام چربه کف سرم معلوم و خیلی داغون میشم مجبورم برم حموم و شامپو بزنم 

مکمل نمیخوری؟

چرا با خوردن ویتامین قشنگ سه سال ریزشم صفر بود از موهام راضی بودم ولی یهو خشک تر شد و ریزش گرفت و قرص دیگه فایده نداشت الان انقد الکتریسیته است سرم درد می‌کنه نرم شده چسبیده کف سرم 

می‌دونم اذیت میشی ولی یک شب تحمل کن  باید کمی فاصله رو بیشتر کنی

یعنی درست میشه؟خیلی دیگه بی آب شده مثلا دیروز الویه ورا زدم فرقی حس نکردم امروزم رفتم حموم چون حس خوبی نداشتم بعد الکتریسیته شدم دوباره😭

ببین باید تحمل کنی فاصله شامپو زدن  رو زیاد کنی  یک دو هفته تحمل کنی بهتر میشه  توی ...

اسپری گرفتم زدم دوبار زدم واقعا تاثیرش خوب بود ولی سری سوم نزدم دوباره موهام همون بود یعنی وقتی میزنم موهام بهتره درمانی نیس

یعنی درست میشه؟خیلی دیگه بی آب شده مثلا دیروز الویه ورا زدم فرقی حس نکردم امروزم رفتم حموم چون حس خو ...

شامپو بچه مزخرفه دختر 

اون رو که اصلا نزن 

و آره یکم تحمل کن

منم زود به زود موهام ر‌و بشورم همینه 

خیلی تحمل کنم سه روز خوبه ولی سعی میکنم هفته ای دوبار بیشتر نشورم

دوش میگیرم ولی گردن به پایین رو فقط میشورم 

دلم میخواد بشه هفته ای یکبار 

ما که موهای نازک داریم هرچی بیشتر بشوریم بدتره

اون کریستال سرم انرژی رو هم بگیر

موهات رو از اون حالت الکتریسیته خارج می‌کنه 

اسپری گرفتم زدم دوبار زدم واقعا تاثیرش خوب بود ولی سری سوم نزدم دوباره موهام همون بود یعنی وقتی میزن ...

صبور باش 

بعد مویی که خراب شده درست نمیشه که مگر اینکه کوتاه کنی موهای جدید رو رسیدگی کنی

شامپو بچه مزخرفه دختر  اون رو که اصلا نزن  و آره یکم تحمل کن منم زود به زود موهام ر‌ ...

واقعا آخه دیگه موهام خیلیییی ضعیفه منم میگم شامپو ضعیف بگیرم همین اسپری هم از اون حالت درمباره ولی نمیشه تند تند زد نهایت هفته ای دوبار