2777
2789
عنوان

فرش ۱۲۰۰طلا کوب ۳۶۰۰

1760 بازدید | 46 پست

من ۴ ماه پیش فرش ۹متری خریدم ۱۲۰۰شونه امشب برام مهمون اومد گفت فرشت چرا اینجوریه نگاش کردیم دیدیم ی خط اندازه ۲۰سانت انگار خالیه پشت فرشو نگاه کردیم اونجام ی خط همون اندازه نخ سفید هست ...بعد مهمونامون گفتن انگار پاره شد رفو کردن ....الان همش تو فکرم فرشی ۱۴میلیون پول دادم چیکارش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چ برندی هست

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

کاش همون موقع دقت میکردی دیگه فکر نکنم بعد چهار ماه فروشنده گردن بگیره

وقتی خریدیم گفت دوسال ضمانت داره ...امشب زنگ زدیم گفت گفتم ۴۸ ساعت ...بعد منم کاغذ خریدشو پرت کردم گفتم برا چمونه دیگ

از طرف کارخونه مگ ضمانت نداره ؟ فروشنده هم اعتراضتو  ب کارخونه دار بگه دیگ اینقدی  سود داشته ک بتونه فرش رو تعمیر کنه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

وقتی خریدیم گفت دوسال ضمانت داره ...امشب زنگ زدیم گفت گفتم ۴۸ ساعت ...بعد منم کاغذ خریدشو پرت کردم گ ...

حقته والا تو این گرونی آدم جونش درمیاد تا یه چیزی میخره

تیکر تولد گل دخترمه😍