2777
2789

بعضی مردا بعد بچه یادشون میوفته مجردی نکردن برا همین وگرنه هیچ زنی دلش نمیخواد آواره بشه ببین دیگه چقد خسته شده

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کدوم ادمی هست که دوست داشته باشه طلاق بگیره و همه ی خاطرات و چیزای مشترکی که تو زندگی به دست آورده رها کنه اونم با وجود بچه ولی متاسفانه شرایطی پیش میاد که اون زن یا اون آقا مجبور به جدایی میشن 🙃

چون هدف از عشق و عاشقی و ازدواج بچه هست بچه که به وجود اومد ماموریت انجام شده پس عشق تموم میشه اینا نقشه های خداست تا نسل بشر منقرض نشه فقط بیایم تا زجر بکشیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

قبل‌بچه‌دار شدن مشغول‌عشق‌وعاشقی‌بودن‌‌ 

بعد که از داغی افتادن. مشکلات‌بروز‌کرد

بعد گفتن اگه بچه‌به دنیا بیاد همه‌چی‌خوب‌میشه‌

بچه‌به دنیا آمد مشغول‌بزرگ‌کردن‌بچه‌شدن

بعد دیدن نه اصلا درست بشو نیست

به‌طلاق‌فکر‌کردن

اره والا بیچاره بچه ها ..  من خودم باوجوداینکه رابطه داشتم توعقد بازجداشدم   چون میدونستم ...

طلاق یه جاهایی خوبه

از اول تو گوش ما خوندن‌ طلاق‌بده طلاق‌بده 

والا طلاق شرف‌ داره به بعضی‌از زندگیا