2777
2789

کیست تنبلی تخم دان حتما برو دکتر و اینکه ببین مشکل از کجاس رسیدگی کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم همینطورم این سری

میتونی آمپول پروژسترون بزنی

میتونی هم تحرکت رو بالا ببری و جوشونده سیاهدانه و دارچین و تخم شوید بخوری

متاسفانه من حوصله هیچ کدوم رو ندارم

اما در کل حتما دکتر برو،علتش رو بدونی بهتره

کسی قرص و دارویی چیزی سراغ داره برای اینکه پریود بشم 

رازیانه بخر نیم کوب کن دم کن تا ۱۰روز پریود میشی تنبلی تخمدان هم درمان میشه

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
رازیانه بخر نیم کوب کن دم کن تا ۱۰روز پریود میشی تنبلی تخمدان هم درمان میشه

اقا مطمئنی

امتحان میگم‌اگ بشه تا عمر دارم دعا میکنم

البته من‌پریود میشم

تازه تموم‌کردم ولی خوب هعی نا منظمه و ی دکتر طب سنتیم‌معاینم کرد گعت تنبلی داره

لطفاا. مشکلی. برام ب وجود امده دیگه نای ادامه دادن ندارم خواهش میکنم برای خوب شدنم ی حمد بخونین🙏🙏🙏

اقا مطمئنی امتحان میگم‌اگ بشه تا عمر دارم دعا میکنم البته من‌پریود میشم تازه تموم‌کردم ولی خوب هع ...

بله حتمن دم کن بخور فقط تو پریودی نخوری

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
من هم همینطورم این سری میتونی آمپول پروژسترون بزنی میتونی هم تحرکت رو بالا ببری و جوشونده سیاهدانه ...

حمال تر من وجود نداره از صبح که بیدارم کار میکنم تا دو سه شب امروز میرم آزمایش بدم نه میخوام کیست داشته باشم نه بچه همش 21 سالمه خیلی زوده برام 

حمال تر من وجود نداره از صبح که بیدارم کار میکنم تا دو سه شب امروز میرم آزمایش بدم نه میخوام کیست دا ...

دور از جون عزیزم

گاهی تنبلی تخمدان هست اما کیست نداری،حتما برو که بفهمی باید چیکار کنی