2777
2789
عنوان

شوهر هیز و چشم چران 😑

4291 بازدید | 20 پست

خانوما چندباریه متوجه میشم که شوهرم تو عموم وقتی چندتا خانومی رو میبینه همش هواسش به اوناس نیش اش باز میشه مثلا با من یا با بچه مون حرف میزنه هاا 

ولی 6دنگ حواسش به اون خانوماس که قراره چه واکنشی نشون بدن 

امروز اومد منو از امتحان برداره همش حواسش به همکلاسیام بود این رفتار شد کلا از شوهرم چندش ام شه 

باهاش حرف نزدم امروز شب هم تا خواس با من صحبت کنه گفتم تو آب دهنتو وقتی جنس مخالفو میبینی اول کنترل کن بعد بیا با من حرف بزن بی عرضه 

حالا بخدا نه زشتم نه خنگ از خودشم خیلی سرترم 

جوری که هرکی میبینه میگه خاک تو سرت با این شوهر کردنت 

خلاصه خانوما شوهرای شمام اینجوریه واکنشتون چیه اگه اینجورین؟

بمب سال🥰

کلیپ ببین کالای رایگان بگیر🤩🤩🥳🥳سلام ابجیا سابت زیر زیر نظر دی..

جی کالا محصول رایگان میده🥰🥰🥰🤩🤩🥳🥳

وارد شین روی گزینه کمک کردن بزنین و شماهم لینکتونو بردارین

https://surprisin.com/video-page?id=65901b4955f527acef420f0f

خیلی باحاله🥰🤩🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا همشون همینن بخدا .معمولا هم اون مردایی ک خیلی سطح پایینترن از خانومشون انقد هولن 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
بمب سال🥰 کلیپ ببین کالای رایگان بگیر🤩🤩🥳🥳سلام ابجیا سابت زیر زیر نظر دی.. جی کالا محصول رایگان ...

دزدی مدرن....

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
ربطی به زشت و خوشگلی تو نداره بعضی مردها اونطورن بهش گفتی که از دستش ناراحت شدی ایشالا دیگه تکرارش ن ...

این اتفاق چندباریه تکرار میشه کلا دست خودش نیس انگار تا جنس مخالفو میبینه تو هر سن و سالی پیر باشه زشت باشه مهم نیس هواسش کلا پیش اونا میره