لعنت به هر چیزی که باعث میشه آرامش از زندگی آدم فراری بشه😔
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من فکر میکردم عاشقمه ..ما باعشق ازدواج کردیم به سختی یه هم رسیدیم ... توخوابم نمیدیدم اینجوری باشه ا ...
عزیزم واقعا سخته ایشاالله خدا به قلبت آرامش بده🫂😔
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
اره خیلییی الان چند نمونه اشو میزارم شات گرفتم از رو گوشیش رفته بود عضو یه سایت شهوانی شده بود اونجا پر از عکسای مستهجن از دخترای خراب بود با مشخصات برای رابطه جنسی ...شوهر اشغال منم پروفایل درست کرده بود ببین چیا نوشته
اره خیلییی الان چند نمونه اشو میزارم شات گرفتم از رو گوشیش رفته بود عضو یه سایت شهوانی شده بود اونجا ...
قربونت بشم خودتو ناراحت نکن مردا بی ارزش تر از اینان.فقط بهش بگو ک تو هم میتونی خیانت کنی ولی چون دوسش داری نمیکنی بگو من برم بدبخت هیچکدوم از این خرابا زن زندگی نمیشن.آخ خدا کاش این مردا آدم شن🤦🏻♀️