2777
2789

لعنت به مردای خیانتکار 😢حالم خوب نیس خدایا چیکار کنم کمکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت به هر چیزی که  باعث میشه آرامش از زندگی آدم فراری بشه😔

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
لعنت به هر چیزی که  باعث میشه آرامش از زندگی آدم فراری بشه😔

اره واقعا😕

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
وای قشنگ درکتون میکنم در چه حد بوده خیانتش؟و اینکه بار اول؟

خیلی از اول ازدواجمون تا حالا قایمکی بارها خیانت جنسی کرده شوهرم هرزه اس تازه فهمیدم تاپیکای قبلیمو بخونین متوجه میشین😭

من فکر میکردم عاشقمه ..ما باعشق ازدواج کردیم به سختی یه هم رسیدیم ... توخوابم نمیدیدم اینجوری باشه ا ...

عزیزم واقعا سخته ایشاالله خدا به قلبت آرامش بده🫂😔

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خیلی از اول ازدواجمون تا حالا قایمکی بارها خیانت جنسی کرده شوهرم هرزه اس تازه فهمیدم تاپیکای قبلیمو ...

😔😔 ناراحت شدم .بعضی مردا از مرد بودن فقط نر بودنو بلدن .ببین اگه قبول میکنه برید مشاوره اگه ن هم ک خودت دیگه کم کم جدا شو مهریتم تا قرون آخرش بگیر

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
خیانت دیدی؟

اره خیلییی الان چند نمونه اشو میزارم شات گرفتم از رو گوشیش رفته بود عضو یه سایت شهوانی شده بود اونجا پر از عکسای مستهجن از دخترای خراب بود با مشخصات برای رابطه جنسی ...شوهر اشغال منم پروفایل درست کرده بود ببین چیا نوشته

اره خیلییی الان چند نمونه اشو میزارم شات گرفتم از رو گوشیش رفته بود عضو یه سایت شهوانی شده بود اونجا ...

قربونت بشم خودتو ناراحت نکن مردا بی ارزش تر از اینان.فقط بهش بگو ک تو هم میتونی خیانت کنی ولی چون دوسش داری نمیکنی بگو من برم بدبخت هیچکدوم از این خرابا زن زندگی نمیشن.آخ خدا کاش این مردا آدم شن🤦🏻‍♀️

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂