2789
عنوان

درد در ناحیه تناسلی و

420 بازدید | 8 پست

خانوما من باردارم و از اول درد توی ناحیه تناسلی داشتم ولی هر چی میگذره بدتر میشه انگار استخونشو با جکش له کردن یاوقتی میخام بشینم و بخابم هر لحظع

حس میکنم الان میترکه حالا دردش ب کنار همه میگن بعدش ترک ترک میشه راسته؟کشی تجربه داشته؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس

وای چقدر خوب توصیف کردی منم اونطور بودم 

ترک خوردن پوست مربوط میشه به خاصیت ارتجاعی پوست

بعضی پوستها کش میان و جر میخورن

بعضی پوستها خاصیت کشسانی دارن به حالت اول برمیگردن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای چقدر خوب توصیف کردی منم اونطور بودم  ترک خوردن پوست مربوط میشه به خاصیت ارتجاعی پوست بعضی ...

ینی روغن بزنم بنظرت ترک ترک نمیشه؟آخه پوستم خیلی خشکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی روغن بزنم بنظرت ترک ترک نمیشه؟آخه پوستم خیلی خشکه

خوب بزن بی تاثیر نیست مثلا روغن زیتون

پوست من کلا افتضاحه بدنم جرواجره 

ولی برعکس من خواهرم اصلا ترک نداشت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم‌باردارم و دقیقا این دردارو هم دارم روغنم زدم و چرب کردم ولی باز خط افتاد😕

وای نگو🤧چه روغنی میزنی؟ورم هم کرده؟خیلی درد داری؟

روغن شترمرغ زدم زیتون و اینا که اصلا فایده نداره نه ورم نداره ولی خط افتاده 

روغن نارگیل چطوره؟من خیلی ورم کرده فک کنم بعدش کلا باید برم ژل تزریق کنم تا درست بشه