2777
2789

تو که از گل بهتری

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام بگو زشتم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

تو که از گل بهتری /:

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

به نظر من هیچ چیزی قشنگ تر از صدا کردن اسم خود طرف نیست !

بدون پسوند و پیشوند !

من وقتی یه نفر اسممو صدا میکنه حس خوبی میگیرم 🙌

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫

من اغلب اسمش+جان

عزیزم

خیلی کم سالی یکبار میتونید بگید زندگیم / عمرم 

گاهی وقتی وارد خونه میشه میگم به به آقا+اسمش+عزیز خیلی خوش اومدین 

خوشش میاد وقتی اینجوری میگم 😄

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻

اسمش (اکثرا)

اسمش+جان(گاهی)

عزیز(اکثرا)

اقا (گاهی)

خیلی وقته مودم عوض شد قبلانا سالهای اول همش زندگیم و نفس و عشقم و ...الان گاهی که سرخوش باشم به یکدومشون صدابزنم😀 هردو بیشتر عزیزصدامیکنیم همو 

همون عزیزم خوبه 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم