2777
2789

یه ساله تموم هرشب گریه کردم ک خدا بهم بچه نمیده الان ک بچم کنارم خوابیده باز دارم اشک میریزم 

خیلی خسته ام دخترم از ساعت ۱ شب تا ۴ بیداره هیچ کس نیست کمکم کنه البته کمک هیچ کسو غیر همسرم نمیخوام 

اونم یه مدته توی خودشه همش میگه مریضم ولی علائمی از مریضی نمیبینم سرکار کمتر میره بیشتر دراز میکشه هیچ حرف نمیزنه انگار دیواره 

بخدا منم دلم داره میپوسه از این همه تنهایی ، الان دید دارم گریه میکنما انگار نه انگار رفت خوابید 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دختر ۲ساله و یه پسر ۴ماهه دارم تک و تنها بزرگ میکنم همسرم سرش فقط تو گوشی هس بگم کمک کن میگه این همه زن چجوری بچه نگه میدارن تو هم یکیش! انقد سخته ۲تا بچه پشت سرهم

۳روز بود زایمان کرده بودم اونم سزارین بچه رو خودم بغل کردم بردم بهداشت تا از پاش خون بگیرن شوهرم هم دستشو گذاشته بود تو جیبش

۱۴۰۴/۷/۱۸

چقدر ما زنها گناه داریم

صبح میشه این شب 

باز میشه این در

سعی کن روحیه تو نبازی.به قبلا فک کن که ارزو بچه داشتی.خداروشکر

بدون فقط یه مادر تو شرایطتت میتونه درکت کنه و مردا درک ندارن

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
عزیزم همه این دوران داشتن خداروشکر ک بچه سالم داری و مادر شدی یه کم صبور باش انقدر زود بزرگ میشه خود ...

مشکلم بچه نیست با جون و دل مراقبشم مشکلم همسرمه 

بخدا همش دارم فکر میکنم لابد با کسی رابطه داشته باهاش کات کرده ک اینطور تغییر کرده

واقعا چجور تحمل میکنی این مرد رو  من دارم دیونه میشم

چاره چیه؟

من نه مادر دارم نه پدر نه خواهر نه برادر

یتیمم

تو دنیا فقط این ۲تا بچه رو دارم جمعه که میشه همه میرن خونه مادرشون من بیچاره حسرت میخورم 

گریه نکن فقط به بچت فکر کن

۱۴۰۴/۷/۱۸

مشکلم بچه نیست با جون و دل مراقبشم مشکلم همسرمه  بخدا همش دارم فکر میکنم لابد با کسی رابطه داش ...

نه عزیزم خود ما زنها خیلی وقتا بی دلیل خسته افسرده و کلافه هستیم آیا دلیلش اینه ازبس ک توی نی نی سایت تاپیک خیانت ک خیلی وقتا دروغ خوندی انقدر ذهنت منفی باف شده سر خودت گرم کن کتاب بخودن فیلم ببین وقتی بچت خوابه