2777
2789

خیلی‌ حالم بده 

کلی درس خوندم باز تقلب کردم البته ضایع بازی نکردم ب یکی شک کرد بقیه رو گشت از ی ده نفری تقلب گرفت 

اینم بگم معلمش خوب درس نمی‌ده فقط روخوانی می‌کنه 

با این حال کلی بیدار موندم خوندم ولی واقعاً یکی رو نمیفمیم نوشتمش با ی فرمول 

حالا اصلا از روش ننوشتم لاشم باز نکردم فقط زیر دستم بود 

بعد حالا گفت تصحیح کنم بینم در چ حده 

ولی امتحان ها مون جوری شده ک اگه قسمت اول رو قلب داشته باشی بقیه رو تصحیح نمیکنه من قسمت اول ۳ غلط دارم ولی قسمت و دو درست نوشتم و س هم نصفه بیشترش نوشتم 

حق من نیس بی افتم بابام کلی حرف بارم می‌کنه میگه ترم تحصیل کن دیگه  نمیخاد ولی من همیشه نمره هام خوبه خدارو هزارمرتبه شکر  ولی با این درس مشکل دارم ن تنها من کل بچه ها مشکل دارن 

دعا کنید قبول بشم خیلی حالم بده از وقتیکه اومدم کارم گریه اس😭

چی بگم  ب معلم ک باور کنه قبولم کنه 

سال آخر کنکور دارم بخوام شهریور بدمش برام بد میشه 😭

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

اصلا نگران نباش ، اگه همه ی بچه ها با این درس مشکل دارن پس معلم به همتون نمره میده ...مطمئن باش اگه همه بچه ها بیوفتن اعتبار اون معلم زیر سوال میره پس به خاطر اعتبار خودشم که شده بیشتریا رو قبول میکنه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
اصلا نگران نباش ، اگه همه ی بچه ها با این درس مشکل دارن پس معلم به همتون نمره میده ...مطمئن باش اگه ...

می‌دونم اینو ولی خیلی‌ میترسم لج کنه 

چی بگم من شرایط خاصه  بابام واقعاً اذیتم می‌کنه ببینه تو کارنامه چون نمره اش میره برا دی 

سر کوفتم میزنع 

الانش هم از نظر روحی داغونم انگیزه کنکورم رو داغون کردن  کسی نیس ب میتونی 

آخه چرا یعنی ی نفر ی دف گند زد دیگه خنگه😭

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌دونم اینو ولی خیلی‌ میترسم لج کنه  چی بگم من شرایط خاصه  بابام واقعاً اذیتم می‌کنه ببی ...

از خانوادتون بخواین منطقی تر به این مسائل نگاه کنن ، براشون توضیح بدید که همه مشکل داشتن و معلم کادشو بلد نبوده ... اگه قانع نشدن دیگه شما تقصیری ندارید و بیخیال حرفاشون بشید 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...