2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم

194 بازدید | 18 پست

شما اگ بودین چیکارمیکردین شوهرم دیدم ی گوشی گرفته بود چندوقته دستش نمیگرفت امشب اتفاقی ازمحل کارش ردشد دیدم تو دستش همون گوشی بش گفتم جواب درست حسابی نمیده یعنی داره خیانت میکنه چیکارکنم تا حرف بزنه بگه 

کاش به روش نمی آوردی و بعد صبر میکردی و گوشی جدیده رو چک میکردی ان‌شاءالله که چیزی نیست  اما ...

گوشی جدیده اصن خونه نمیورد گوشی قبلیش میاره منم میگم باگوشی ی غلطی میکنه ک خونه نمیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی جدیده اصن خونه نمیورد گوشی قبلیش میاره منم میگم باگوشی ی غلطی میکنه ک خونه نمیاره

حالا که شک داری خودت رو اذیت نکن

از کتاب‌های بهبود روابط همسران استفاده کن و سعی کن یه تغییری تو ارتقا شغلی و مالی و شخصیتی خودت بکنی

حتما از روانشناس کمک بگیر

برای اینکه این استرس ها خیلی سخت و دردناکه

خودم این حال و روز رو داشتم

اعتماد به نفس و عزت نفس خودت رو حفظ کن

گاهی غی مستقیم راجع به خیانت و مردهایی که خیانت میکنن حرف بزن تا واکنشش رو ببینی

مستقیم ازش نپرس

فقطحواست به عکس العمل ها و جواب هاش باشه

چیکارکردین شما ؟

من رو خودم کار کردم. به ورزش و درس و .‌‌‌..

تو رفتارم باهاش تجدید نظر کردم با کمک روانشناس و کتاب‌ها

مثل کتاب رازهایی درباره مردان که هر زنی باید آن را بداند باربارا دی آنجلس 

غیر مستقیم باهاش راجع به خیانت حرف میزدم و احساسم رو نسبت به این موضوع و اینکه چقدر کار کثیفیه میگفتم

اما نه طوری که بهم بگه دارم بهش تهمت میزنم یا خیالاتی شدم

البته همسرم دوقطبی بود و نمیشد ازش انتظار یه آدم نرمال رو داشته باشم

چت هاش رو پیدا کردم هم باز فکر می‌کرد اشتباه نکرده

تا لحظه آخر بهش فرصت دادم

اما با ریسک هاش زندگیمون رو خراب کرد

تو مرحله جداییم جدا زندگی می‌کنیم  برای اینکه صاحبخونه بیرونمون کرد و اون هم جایی نداشت برای ...

کاش منم میتونسم تومرحله جدایی باشم انقدزجر نکشم هرچی پیامش میدم ج نمیده خیلی داره عذابم میده 

کاش منم میتونسم تومرحله جدایی باشم انقدزجر نکشم هرچی پیامش میدم ج نمیده خیلی داره عذابم میده 

میفهممت عزیزم

سردی طرف مقابل و بی تفاوتی کنار حس شک که روح آدم رو آزار میده

به فکر پیشرفت خودت باش و یه کار درست حسابی . پول و درآمد داشته باش

به خودت برس

اگر بچه نداری راحت تر میتونی جدا بشی

اما حتما با یه روانشناس صحبت کن تا کمکت کنه

میفهممت عزیزم سردی طرف مقابل و بی تفاوتی کنار حس شک که روح آدم رو آزار میده به فکر پیشرفت خودت باش ...

ماه دیگ زایمان دارم متاسفانه باردارم اصن نمیدونم بااین بچه چیکارکنم

ماه دیگ زایمان دارم متاسفانه باردارم اصن نمیدونم بااین بچه چیکارکنم

حتما با یه روانشناس صحبت کن

یه روانشناس خوب 

تو این شرایط علم و تجربه روانشناس کمکت میکنه

دعا میکنم خدا کمکت کنه گلم