2777
2789

توانایی جسمی و مالی و روحیشو دارین اره بیار

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیوونم کرده دوست دارم براش هم بازی بیارم کاش میشد فردا میزاییدم 🤣🤣🤣

من دومی رو میسپاردم ب اولی خیلی خوب بود

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شیر خوردن بچه اولتون ب مشکل نخورد؟

من پسرم یک سال وسه ماه بود دومی باردار بودم نمیدونستم الان باهم بزرگ شدن بازی کردن دعوا کردن اولی الان ۱۲ سالشه دومی ۱۰ سالشه براهم هم بازی بودن خیلی بود الان فقط دعوا دارن😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم دو دل هستم پسرم ۶ سالشه و از نظر مالی مشکلی نداریم اما دو دل هستم ...همسرم هم عاشق بچه هست میگه ...

خوبه خواهرم دخترش به دنیا اومد پسرش رفت پیش دبستانی اینقد بچش خوبه اهل بازی با داداشش اذیت نمیکنه اما پسرم تنهاس کلافس همش وابسته به منه خیلی

حتما بیار این فاصله سنی خیلی خوبه

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

دیوونم کرده دوست دارم براش هم بازی بیارم کاش میشد فردا میزاییدم 🤣🤣🤣

دعوازیاد دارن ولی فاصلشون ک کمهمن مدام‌دوتاشونو کنارهم میزارم جایی میریم ب ما نمیچسبن دوتاشونو میفرستم ی طرف دیگه 

چندنفر اطرافمونن یکی بچش ۱۵ سالس یکی ۷ تو این رنج سنین بچه هاشون عمرا کنارهم قرار بگیرن گدام بین بزرگتران

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
دعوازیاد دارن ولی فاصلشون ک کمهمن مدام‌دوتاشونو کنارهم میزارم جایی میریم ب ما نمیچسبن دوتاشونو میفرس ...

اره دیگه همو درک نمیکنن حالا فعلا باید برم دکتر چکاب قبلی یهویی شد خیلی اذیت بودم حاملگی

من پسرم یک سال وسه ماه بود دومی باردار بودم نمیدونستم الان باهم بزرگ شدن بازی کردن دعوا کردن اولی ال ...

ای جااانم خدا حفظشون کنه 

منم خیلی دوست دارم بچه هام یا دوقلو یا پشت هم باشن ولی از نظر اینکه بچه اول باید شیر خشک بخوره و نمیتونه شیرمادر رو کامل بخوره دلم راضی نمیشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸