2777
2789
عنوان

بچع ها بیاین بدون قضاوت حرف بزنم باهاتون نیازدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 74 پست
خب تا عید هم دوماه مونده دیگه چیزی نیست که  یعنی شرایطت طوری نیست که بتونی ۲ ماه صبر کنی

من کابی ندارم ک مامانم فهمیده فشارمیارع میگم نزنع سرش ب بابام بگع یا چیزی بشه بدبشه همش تحت فشارم میزاره جایی نمیزاره بره مامانم اینم میگ گوش نکو ب مامانت نترس هیچی نمیکنه اما بلاتکلیفی سختمه درک نمیکنه

یعنی محرم بودین یا نه؟ مسئله این است!

بودیم اره الا ک مامانم میگ عقدکنین منم میگم بکنیم زودتری میگ پول ندارم خرف اونوگوش نکو منو فروختی ب مامانت هرچی میگ گوش میکنی کم نیار تامنم بعدعید عقدت کنم امشبم ک بحث شد میگ عقدت میکنم مهرت میدم طلاقت میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدم میگه اگ حرفشوگوش نکنم مث امشب ک گف بحث نکو لال شو حرف زدم ایناروگفت بعدگف ازت متنفرم توولتت ک ...

میگفتی حرومزاده خودتی بچه سگه کثیف بگو ی گوهی خوردی بیا پاش وایس بگواین چیزاشایدتوخوانواده شماعادی باشه ولی براما ننگ که مامانم اصرارداره زوترعقدکنیم اسی تا اولشه کم نیار

من کابی ندارم ک مامانم فهمیده فشارمیارع میگم نزنع سرش ب بابام بگع یا چیزی بشه بدبشه همش تحت فشارم می ...

واقعا درکت میکنم شرایط سختیه

امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

حالا چون بحث شد گف لال شو نشدم هرچی دهنش دراومد گفتوبلاک کردو گف منوب مردی حساب نمیکنی گوش نمیدی حرفمومث بچه هادقیقا دنبال بهونس یامیگ عوص شدی بدبختم کردی منم سختمه هی هرچی بگه کوتابیام بخاطرشرایطمون زبونم کوتاس جلومامانم این میگ بزارهرچی میخا کنه حرات نداره تحقیرم میکنه خستمه

میگفتی حرومزاده خودتی بچه سگه کثیف بگو ی گوهی خوردی بیا پاش وایس بگواین چیزاشایدتوخوانواده شماعادی ب ...

خوکم نمیارم جوابشومیدم میگ بی ابرویی حرومزادع ای میگ مامانتواهمیت نده جوابشوبده میگیرمت بعدعید بعدمامانمم هی میگ ازت بدم میا همش گریه و ناراحتی همش زجرم میده خب منم مبگم زودترحل شه این هی میگه پول نی بعد۴سال باهاش بودم تازه نامزدم کرده شرایط خوبیم نداره بخاطرش توروخانوادمن وایسادم اینم جوابمه هی میگ توترسویی ازمامانت میترسی

بودیم اره الا ک مامانم میگ عقدکنین منم میگم بکنیم زودتری میگ پول ندارم خرف اونوگوش نکو منو فروختی ب ...

به نظرم رابطه تون رو کمتر کن و تا بعد عید کنارهم نخوابین تا مامانت هم دلش اروم بشه...

خیلی اصرار نکن بدتر میشه...

سعی کن همه چی رو با ارامش مدیریت کنی...

به نظرم نباید هی بگی مامانم گفته و فلان...باید از طرف خواسته خودت حرف بزنی..

اسم مامان که میاد وسط مردها لج میکنن...

شوهرمنم همینجوری بود اوایل...

همین الانم بعد ده سال زندگی اسم اونا رو هیچ وقت نمیارم چون میدونم لج میکنه...

کامشو گرفته هارشده ها بگوتواگه مهریه بده بودی نمگفتی پول ندارم عقدکنم

حالا من مامانم هی میگ طرف نامزدتی اون میگ طرف مامانتی ولی من فقدمیخام فدون ابروریزی عقدکنیم اگ مامانم صبرکنه تاسالی دیگم صبرمیکنم امادلموباحرفاش خون کرد هی گف مانفرم ازت ازچشمم افتادی ینی کاش بمیرم

خوکم نمیارم جوابشومیدم میگ بی ابرویی حرومزادع ای میگ مامانتواهمیت نده جوابشوبده میگیرمت بعدعید بعدما ...

بگو زر زرنکن مادرمه احترامشو دارم ی تارموهاشوباصدتاتو عوض نمیکنم اسی میگم نکنه میخاد بزنه زیرش

به نظرم رابطه تون رو کمتر کن و تا بعد عید کنارهم نخوابین تا مامانت هم دلش اروم بشه... خیلی اصرار نک ...

لعنتی نمیفخمه مامانمم حق داره لج میکنه کثافت خومامانمم حق داره هی بگم بتوچه مامان هرچی میخای بکن خومفجورم کوتابیام ارومش کنم ای میگ گوش میدی حرفشو ۴سال پاش موندم باهرچی اینم حقم ک گزاشته کف دستم من میگم پشیمون نیسم ازکاری ک کردم خودمم خاستمش ولی پشتم باش ن ایجور هرچی دلته بم بگو

بگو زر زرنکن مادرمه احترامشو دارم ی تارموهاشوباصدتاتو عوض نمیکنم اسی میگم نکنه میخاد بزنه زیرش

والانمیدونم عوض شده بعدمیگ توعوص شدی فکرنمیکردم بی ابروباشی بودی ولت کنن میری باپسری هم حتی دلموشکسته بدجور ازخودموثابت کردن بهش خستم میگم بخاطرتوبخاطرخودم اروم میکنم مامانمومیگ نمیخام مامانت اذیتت کنه ولی خو نمیادعقدمم کنه زودتر فقدحرفه مفته

والانمیدونم عوض شده بعدمیگ توعوص شدی فکرنمیکردم بی ابروباشی بودی ولت کنن میری باپسری هم حتی دلموشکست ...

اسی داره ب راحتی بهت تهمت میزنه این ادم نیست کاش نمیزاشتی کاری بات بکنه