2777
2789
عنوان

کی تخمکام تموم میشه؟😓

919 بازدید | 44 پست

من مجردم ۲۵ سالمه از ۱۲ سالگی پریود شدم دیگ نمیخام‌پریود شم چیکار کنم؟؟؟هرماه هر ماه ۵ روز پریود میشم از بیست روز قبل موعد پریودمم دلدرد و کمردرد دارم...کسی راهی بلده دیگ پریود نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر گل شاید عفونت یا مریضی ای داری یه دکتر خوب برو

دوست من همینجور بود تمام رحم و لوله هاش عفونت شده بود لاپراسکوپی شد حتما دکتر خوب برو و ازمایش بده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

دیوونه ای دختر 

برو قدر پریود شدنو بدون 

منم خیلی ناشکری کردم ۳ ماه عقب افتاد پریودیم بخاطر تنبلی تخمدان

بدنم باد کرده بود بشدت چاق بنظر میومدم. موهای زائد صورتم بشدت زیاد شده بود و همچنین رشدشون. بعد اینکه دارو خوردم و پریود شدم به حدی بدنم بهتر شد ک همه میگفتن چیکار کردی اینهمه لاغر شدی خیلی لاغر شدی

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

احیانا قصد ازدواج نداری؟چون میدونی که ممکنه دیگه درآینده بچه دار نشی.و البته هیچکس هیچ دکتری کاری برای شما انجام نمیده.الان رحم رو هم بخوان دربیارن بالای ۴۰ساله.الکی نیست

والا من هرماه عین میت میشن.۲۷سالمه

ولی دیگه این هم لطف خداست

چون خود پریودی هزار درد و مرض رو از بین میبره

عزیزم یائسه بشی پیری بدن و پوکی استخوانت سریییع شروع میشه 

این چیزا چیه میگین پریودی برای بدن زن لازم و تنظیم کننده هست شما که نباید دست ببری این سیستمو دستی مختل کنی

عاشق خدا و عاشقان او❤️‍🔥