trackless مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 124 عنوان مدفوع مخاطی 186 بازدید | 10 پست سلام دوستان،پسرم ۲ و نیم سالشه، دوشنبه مریض شد(آنفولانزا) و خب داره دوره درمانو میگذرونه ... امروز بعد از ظهر اسهالش شروع شده، و مخاطیه(موکوس داره) دیگه این آخریا فقط کمی آب و مخاطه چیکار کنم بنظرتون؟ تا کی ادامه داشت ببرمش دکتر؟ 1402/10/09 | 21:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20761 اصلا دکتر نبردیش؟بهتره ببری متخصص اطفال دارو بهش بده چه برای اسهالش چه برای انفولانزاش مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
baran_m_83 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 291 بخاطر اینکه همه محتویات رودش خالی شده .. فکر نکنم مشکلی داشته باشه از قبل اینجوری نبوده؟ اگه از قبل داشته یکم یا دیدی ادامه دار شد یا توی مدفوعش هم یکم مخاط دیدی ببرش دکتر شاید سندروم روده تحریک پذیر باشه ما همه خواهیم مرد، همهی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
baran_m_83 عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 291 ولی در هر صورت ببریش بهتره چون این آنفولانزاعه خیلی بد میندازه اگه اسهالشم ادامه دار بده شاید بدنش کم آب بشه ببرش دکتر خیالت راحت شه ما همه خواهیم مرد، همهی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
trackless مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 124 اصلا دکتر نبردیش؟ بهتره ببری متخصص اطفال دارو بهش بده چه برای اسهالش چه برای انفولانزاش سلام قربونت برم، دکتر بردمش، براش دارو هم داد، ولی گفت تو این وضعیت که اکثر بچه ها مریضن هی نیارش دکتر، اگه اسهال و استفراغ شدید داشت بیا برا همین موندم😅
trackless مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 124 بخاطر اینکه همه محتویات رودش خالی شده .. فکر نکنم مشکلی داشته باشه از قبل اینجوری نبوده؟ اگه ... کلا طبق آزمایشاتش، باکتریای خاصی تو رودش هست که دکترش گفت باعث میشه نسبت به بقیه افراد، پدفوع بدبو تری داشته باشهولی سابقه اسهال و این داستانو نداره، امروز بعد از ظهر اینجوری شده گفتم شاید عوارض دارو یا تب اول مریضیش باشه
trackless مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 124 ولی در هر صورت ببریش بهتره چون این آنفولانزاعه خیلی بد میندازه اگه اسهالشم ادامه دار بده شاید بدنش ک ... بله بله همون روز اول که تب کرد بردمش دکتر بهش استامینوفن،سیتریزین و پلارژین و اسپری بینی داد این اسهال فقط امروز بعد از ظهر شروع شده
trackless مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 124 ببر دکتر بهش او آر اس بده ویروسه بگم باباش او آر اس مایع بگیره بیاره؟
آوا_هستم۷۶ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4062 بگم باباش او آر اس مایع بگیره بیاره؟ آره البته این فقط آب از دست رفته ی بدنشو جبران میکنه در کل دکتر ببری بهتره
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20761 سلام قربونت برم، دکتر بردمش، براش دارو هم داد، ولی گفت تو این وضعیت که اکثر بچه ها مریضن هی نیارش دک ... سلام عزیزم.ان شاءالله که زود خوب شه.فکر کنم فرنی براش خوب باشه مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗