2777
2789
عنوان

مدفوع مخاطی

186 بازدید | 10 پست

سلام دوستان،

پسرم ۲ و نیم سالشه، دوشنبه مریض شد(آنفولانزا) و خب داره دوره درمانو میگذرونه ... 

امروز بعد از ظهر اسهالش شروع شده، و مخاطیه(موکوس داره) دیگه این آخریا فقط کمی آب و مخاطه 

چیکار کنم بنظرتون؟ تا کی ادامه داشت ببرمش دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه همه محتویات رودش خالی شده .. فکر نکنم مشکلی داشته باشه 

از قبل اینجوری نبوده؟ اگه از قبل داشته یکم یا دیدی ادامه دار شد یا توی مدفوعش هم یکم مخاط دیدی ببرش دکتر شاید سندروم روده تحریک پذیر باشه 

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >

ولی در هر صورت ببریش بهتره چون این آنفولانزاعه خیلی بد میندازه اگه اسهالشم ادامه دار بده شاید بدنش کم آب بشه ببرش دکتر خیالت راحت شه 

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
اصلا دکتر نبردیش؟ بهتره ببری متخصص اطفال دارو بهش بده چه برای اسهالش چه برای انفولانزاش

سلام قربونت برم، دکتر بردمش، براش دارو هم داد، ولی گفت تو این وضعیت که اکثر بچه ها مریضن هی نیارش دکتر، اگه اسهال و استفراغ شدید داشت بیا 

برا همین موندم😅

بخاطر اینکه همه محتویات رودش خالی شده .. فکر نکنم مشکلی داشته باشه  از قبل اینجوری نبوده؟ اگه ...

کلا طبق آزمایشاتش، باکتریای خاصی تو رودش هست که دکترش گفت باعث میشه نسبت به بقیه افراد، پدفوع بدبو تری داشته باشه

ولی سابقه اسهال و این داستانو نداره، امروز بعد از ظهر اینجوری شده 

گفتم شاید عوارض دارو یا تب اول مریضیش باشه

ولی در هر صورت ببریش بهتره چون این آنفولانزاعه خیلی بد میندازه اگه اسهالشم ادامه دار بده شاید بدنش ک ...

بله بله  همون روز اول که تب کرد بردمش دکتر بهش استامینوفن،سیتریزین و پلارژین و اسپری بینی داد 

این اسهال فقط امروز بعد از ظهر شروع شده

سلام قربونت برم، دکتر بردمش، براش دارو هم داد، ولی گفت تو این وضعیت که اکثر بچه ها مریضن هی نیارش دک ...

سلام عزیزم.

ان شاءالله که زود خوب شه.فکر کنم فرنی براش خوب باشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗