2777
2789
عنوان

رل دوستم

87 بازدید | 7 پست

بچه ها من ی رفیق دارم هشت ساله رفاقت داریم بعد جدیدا رلش چندباری پیگیر پیج اینستای من از دوستم شده دوستمم قاطی کرده گفته تو چرا انقد پیگیر ایدایی پسره رفیقمو خیلی دوست داره ها همه ش براش گل می‌خره دنبالش میره حالشو میپرسه بعد هر دفعه دعواشون به تموم شدن میکشه پسره به من پیام میده بیا کادو هاشو بگیر ازم پسش ببر من واقعا نمیدونم‌چیکار کنم چون رفتار رفیقم یکم عوض شده به نظرتون پسره چیزی تو سرشه ؟؟ میگم که رفیقم خیلی دوس داره خیلی هوای رفیقمو داره ولی سوال دوتامون که چرا پیگیر پیج منه نظر شما چیه حالا 

برای آرامش همتون پسره رو بلاک کن نه برو پیشش نه جواب بده

بلاک نمیتونم بکنم چون زیاد با دوستم میبینمش ولی دوشب پیش پیام داد انقد جواب ندادم خودش زد پاکش کرد از رفیقم ناراحتم اون به درک بابا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک نمیتونم بکنم چون زیاد با دوستم میبینمش ولی دوشب پیش پیام داد انقد جواب ندادم خودش زد پاکش کرد ا ...

دقیقا این وسط پسره کاری کنه دوستت با تو هم بد میشه

همینطوری جوابشو نده یا بپیچون بگه بهت پیام نده

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
دقیقا این وسط پسره کاری کنه دوستت با تو هم بد میشه همینطوری جوابشو نده یا بپیچون بگه بهت پیام نده

خب به دوستم گفتم گفتم بهش بگو دعوامون میشه سریع به کسی پیام نده بزاره خودتون حلش کنید بهش گفته ولی بازم اینجوره 

خب به دوستم گفتم گفتم بهش بگو دعوامون میشه سریع به کسی پیام نده بزاره خودتون حلش کنید بهش گفته ولی ب ...

آخ انقدر بدم میاد از اینجور پسرا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
آخ انقدر بدم میاد از اینجور پسرا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میکم که ی جوری رفتار کرده خودمم دارم‌میگم‌اره این داستانی هس که اینجوره ولی بعد میگم بابا نه اشتباه میکنی