2777
2789

سلام دوستای گل..

من تقریبا ۳ هفته پیش از این کانال خرید کردم، پولو فرستادم دیگه اصلا جوابمو ندادن. شماره ای هم که گذاشتن خاموشه. 

خدا ازش نگذره اینقدر حرص خوردم...

عکساشو میزارم خدای نکرده شما هم گول نخورین.

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این شماره زنگ نزدی؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
به این شماره زنگ نزدی؟

خاموشه

منم گفتم چرا خاموشه گفت تعداد مشتری ها زیاده تلفنی جواب نمیدیم.

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

۱ملیونو۲۰۰ اره بخدا کثافط 😭😭😭

ای بابا 

اینستاگرام خرید کنی خیلی بهتره

من تاحالا از کانالای تلگرام خرید نکردم  

چون خدای نکرده چیزی بشه دستت به جایی بند نیست

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ای بابا  اینستاگرام خرید کنی خیلی بهتره من تاحالا از کانالای تلگرام خرید نکردم   چون خد ...

منم قبلا خرید داشتم همه فرستادن این بار کلاه سرم رفت..🥺