من با ینفر رلم خیلی پسر مهربونیه ولی خیلی گیر میده به همه چیزم ب لباسام گیر میده اینو نپوش کوتاهه پاچتو بزن پایین این شلوارتو نپوش چاقت میکنه ... همه ی برنامه های گوشیمو میگفت پاک کنم... هرجا ک میری اول خبر میدی کی رفتی و کی برگشتی حتی در حیاطم ک بخام برم باید اجازه بگیرم ، هرجایی ک بخام برم اجازه نمیده اگرم ب حرفش گوش ندم دعوا میکنه ،یخورده دیر جوابشو بدم دعواس ، ی سری کارمو عوض کرده بودم اولش مخالفت میکرد بعدش ک من خیلی اصرار کردم قبول کرد بعد ی هفته دوباره افتاد سر لج شاید باورتون نشه ولی با گریه ازم میخاست از اون کار بیام بیرون و من قبول کردم باز برگشتم سر کار قبلیم ، خیلی شکاکه دوست پسر قبلیمو ک میدید میومد هزارتا حرف میزد ب من ک تو نگاش کردی تو فلان کردی اون نگات میکنه حتما یچیزی هس ک نگات میکنه.... بعضی وقتا انقد تحت فشار قرارم میده ک گریه میکنم چند بارم جدا شدم ولی باز دلم براش تنگ میشد و برمیگشتم باهاش خیلی دوسش دارم بعضی وقتا فکر میکنم پارانویید داره بهضی وقتام میگم ک شایو بخاطر رابطه ها قبلانشه ک اینجوری شده(قبلا خیلی رل داشته🤦♀️) همیشم ک میخام باهاش حرف بزنم انگار برا دیوار حرف میزنم یا بحثو عوض میکنه یا همه چیزو گردن من میندازه ،بنظرتون پارانوئید داره؟اینجور ادما درست میشن؟