2777
2789

سلام بچه ها 

اول بگم که مغازه بابام و خونه مامان‌بزرگم کنار هم هست 

یک زنی هست که یه چند ماهه شده اومده جای خونه مامان‌بزرگم خونه کرایه کردن و شوهر داره که شوهرش شنبه میره سرکار و پنجشنبه برمیگرده و یه بچه هم دارن  

با مامان‌بزرگم دوست شده و با هم صمیمی شدن و این اولا میومد خونه مامان‌بزرگم،، و بابام میومد تو خونه میگفت فلانی چیکار کرده چی گفته و هعی میگفت که فلانی وضعش خرابه و پول ندارن و اینا 

حتی یه روز یکی برامون یه چیز آورده بود و بابام بهش داده بود بدون اینکه بهمون بگه و یه روز که خونه مامان‌بزرگم بودیم، بابام با عمه ام که حرف می‌زد ماها فهمیدیم 

بعد یه مدت مامانم حساس شد که این چرا اینقدر همه چیو تعریف میکنه و اینقدر صمیمی شده 

امشب مامانم با بابام بیرون بودن که گوشی بابام زنگ میخوره و بابام جواب نمیده و این هعی زنگ میزنه ولی بابام جواب نمیده تا وقتی میرسن در خونه، وقتی که مامانم داشته درو میبسته، بابام پنجره ها رو داده بالا و گوشی رو جواب داده و بعد قطع کرده و پیاده شده 

بعد توی خونه که مامانم سوال کرد، کی بود هعی زنگ میزد بابام گفت فلانی ‌‌(همون زنه) 

مامانم گفت چی میخواست ازت، گفت هیچی بچش بهم گفت به مامانم زنگ بزنین که اون موقع جواب نداد حالا زنگ زد گفت چی می‌خواستین که زنگ زدین 

حالا شما بگید که مامانم چیکار کنه تا این زنه یه کم از بابام فاصله بگیره تا آبروریزی پیش نیومده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه کار اشتباهی انجام نداده تو تعریفات تنهاس میاد خونه همسایه میشینه

جوری هست که بعضی موقع ها بابامو با تاکسی اشتباه میگیره و بابام اینو میبره خونه خواهراش

بابام میگه چون پول نداره گناه داره 

قطع ارتباط کنید  پدر شما هم مقصر است

آخه مامانم که چیزی میگه، بابام میگه اون مرد داره و منم ازم سنی گذشته 

و تموم این رفتار های بابام میدونم که از قصد نیست و فقط از مهربونی زیادش هست 

ولی از زنه میترسم 

بزارينش لیست رد  مامانتم کم محلی‌ زنه کنه  حساب کار دستش میاد ب مامان‌بزرگتم بگین زیاد ...

مامانم تا حالا شاید زنه رو دو سه بار دیده تو این مدت 

مامان‌بزرگم خودش مقصره صد درصده، اون هست که هعی به بابام میگه زنه چیکاره و فلانه و پول نداره، تو اینو ببر این ور اون ور 

جوری هست که بعضی موقع ها بابامو با تاکسی اشتباه میگیره و بابام اینو میبره خونه خواهراش بابام میگه چ ...

بابات چ مهربونه ! همسایه ما مستاجرشون که شوهر داشته و بچه . مخ پسر صاحبخونه رو میزنه .بعد از شوهرش جدا شد و زن پسره شد . الان هم یه پسر دارن . 

بابات چ مهربونه ! همسایه ما مستاجرشون که شوهر داشته و بچه . مخ پسر صاحبخونه رو میزنه .بعد از شوهرش ج ...

من از بابام مطمئنم، میدونم این کاراش از دلسوزی زیاد هست ولی از زنه خیلی میترسم

مامانم تا حالا شاید زنه رو دو سه بار دیده تو این مدت  مامان‌بزرگم خودش مقصره صد درصده، اون هست ...

مامان مادریتونه؟ 

خودت باهاشون صحبت کن 

بگو دوست ندارم بابام اون زنه را اینور اونور ببره خوشم نمیاد.. 

اگه مامان پدریته حتما خودت بگو ک مامانت آدم بده نشه 

با پدرتم قبلش ی صحبتی بکن البته 

اما اینها با صحبت حل میشه نگران نباش