2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی اپراتور ها میگن ممکنه موها بدتر بشه جسارتا شما کل شکم رو لیزر میکنید یا فقط خط ناف؟

والا من کلا موهام‌کم بود برداشتم زدم بد شد

زمخت و بلند

الان چند دفعه انجام دادم خیلی راضیم کم شدن و ظریف

اول اطراف نافم الان دیگه خوشم اومده کلشو

والا من کلا موهام‌کم بود برداشتم زدم بد شد زمخت و بلند الان چند دفعه انجام دادم خیلی راضیم کم شدن ...

موهای زیرناف که مشکی و ضخیمه رو لیزر برطرف میکنه

ولی بقیه شکم که ضخیم و مشکی نیست لیزر اثر داره؟

موهای زیرناف که مشکی و ضخیمه رو لیزر برطرف میکنه ولی بقیه شکم که ضخیم و مشکی نیست لیزر اثر داره؟

میدونی کلا اثرش روی اونا کمتره ولی خب بازم میبره

من ایزر الکساندرایت میرم برای پوست و موی ما ایرانیا مناسب ترینه الان من اخرین دفه ای مه رفتم تیر بوده و تازه چند روز پیش یکمی شکممو تمیز کردم با تیغ چون وقته کویتیشن داشتم

میدونی کلا اثرش روی اونا کمتره ولی خب بازم میبره من ایزر الکساندرایت میرم برای پوست و موی ما ایرانی ...

آخه یکی میگفت اون موهایی که ضخیم نیستن رو اگه لیزرشون کنی به مرور ضخیم میشه بعد این بار موهایی که ضخیم شدن رو لیزر میکنن

یعنی تقریبا دو برابر موهای ضخیم لیزر لازم دارن

آخه یکی میگفت اون موهایی که ضخیم نیستن رو اگه لیزرشون کنی به مرور ضخیم میشه بعد این بار موهایی که ضخ ...

والا من موهام ظریف تر شدن

مشکل هورمونیم مهمه

من تنها مشکلم در بعضی از قسمتا اینکه هنوز زیادن ولی رشد دیر و ظریف

والا من موهام ظریف تر شدن مشکل هورمونیم مهمه من تنها مشکلم در بعضی از قسمتا اینکه هنوز زیادن ولی ر ...

چه خوب که لااقل ظریف شدن

من بدن و گردنم موهاش کم بود و بیشتر بور

متاسفانه چندبار با تیغ زدم هم بیشتر شد هم مشکی

پس لیزر تاثیر داره ولی کمتر 

چه خوب که لااقل ظریف شدن من بدن و گردنم موهاش کم بود و بیشتر بور متاسفانه چندبار با تیغ زدم هم بیش ...

اره صورت دیرتر از جاهای دیگه جواب میده اصولا

طول میکشه منم صورت و گردنم نداشت تقریبا خودم گند زدم

سلام من لیزر مو های زائد در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر میترا کاوئی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️