2777
2789

این چی میگه ؟ توی تاپیک هاش میخواد از قومش آگاهی به مردم بده ولی با پنبه سر میبره، زورش اومده من جوابش رو دادم.بابا یه ذره شماها رو اصالت کورد بودنتون غیرت ندارین ؟رو شهرتون غیرت ندارین؟ همراهم بشین تاپیک های اونو بخونین ببینید چی میگه..یه بار میگه کرمانشاه ۵۰درصدش لر نشینه بعدش کم میاره میگه نه خب چون قوم لک توش زندگی میکنه پس لرنشینه چون لک از لره! این حرفای مزخرفش تو کتم نمیره میگه زبان کلهری همون لریه! مخم سوت کشیده تاپیکاش بوی تفرقه میده .خیلی وقته تو فضای مجازی شنیده بودم بعضی از لرهای عزیز دنبال بردن اسم خاک کرمانشاه در محدوده خودشونن ولی باورم نمیشد.طبق حرفای این کاربر هرجا قدم لر باشه اونجا جز لر نشینه خب این حرف غلطه الان مثلا زنجان کورد داشته باشه اونجا کورد نشینه؟ یا نوشته الان کرمانشاه جزو خاک کردستان شده ! خب اخه بی عقل کرمانشاه خودش استانه وقتی اسم خاک میاری بفهم چی میگی.بعدم ما کوردهای ایران و جهان هر جای دنیا از هر شهری باشیم همیشه میگیم بژی کوردستان یعنی شهر کورد ها ! نه اینکه منظورمون منطقه ای خاص باشه یعنی هرچی کورده فرقی نداره...یه جا نوشته لک از لره ( خب من با این حرف مشکلی ندارم ولی خب خیلی نظریه ها هست که میگن قوم لک زیر مجموعه کورده خیلی هم میگن از لره) این برای ما مهم نیست چون قوم لک خودش جداس اصلا سرشاخه نمیخواد که....ببخشید سرتون درد آوردم.اینم چند تا عکس ببنید و جمله هارو بخونید .خیلی عصبی ام از دست این زور زدن هاش تو تاپیک هاش واسه نشون دادن یه مشت دروغ که فقط با ویران کردن جاهای دیگه میخوا  اعتبار کسب کنه.خجالت نمیکشی ؟ قوم کورد و لر جزو قوم های بزرگ ایرانن نیاز نیست انقدر خودتو تیکه پاره کنی هی تاپیک بزنی و نتی در مورد منم بگی...یه چیز هم بهت بگم هرکی رو شهرش غیرت داره بار آخرت باشه اسم کورد و کرمانشاه و کوردستانو میاری ها

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار زر بزنه ، اصالت و پاکی بقیه ب دهن انسان بی شعور و بی فکر  کثیف نمیشه

عشقم تاپیک هاشو بخون مخصوصا سه تای آخر..خیلی عصبیم کرده حتی در مورد منم گفته.آخه کسی دنبال ویژگی های شهر خودشه چیکار به بقیه داره مگر اینکه هدفی پشت این کارش باشه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
عشقم تاپیک هاشو بخون مخصوصا سه تای آخر..خیلی عصبیم کرده حتی در مورد منم گفته.آخه کسی دنبال ویژگی های ...

عقده‌س👌😁بیخیالش اون دنبال دیده شدن و پربازدید شدن تایپکای از خودش بی ارزشترش هست 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

عقده‌س👌😁بیخیالش اون دنبال دیده شدن و پربازدید شدن تایپکای از خودش بی ارزشترش هست 

دیگه فک میکردیم ماهم لالیم.اونو بزاری میگه کل ایران لره..لرها لک ها کوردها در ایران پراکندگی دارن 

دیگه فک میکردیم ماهم لالیم.اونو بزاری میگه کل ایران لره..لرها لک ها کوردها در ایران پر ...

از اون دسته انسانهای نفهم پر ادعاس بیخیالش😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

ولش کن زر زیاد میزنه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مبنع اطلاعاتش دقیق نبوده 

شما چرا عصبی میشی

همین ها رو مودبانه و محترمانه به خودش بگو

اینجا بگی که چی بشه

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
مبنع اطلاعاتش دقیق نبوده  شما چرا عصبی میشی همین ها رو مودبانه و محترمانه به خودش بگو اینجا ...

تا باهاش بحث کردم بعد چند صفحه تاپیک رو قفل کرد دیگه..بعدش دیدم تاپیک زده و باز حرفشو تکرار کرده..خدایی هرکسی هم کورد نیست کرمانشاه و کوردستان رو به لر بودن میشناسه یا کورد؟