این چی میگه ؟ توی تاپیک هاش میخواد از قومش آگاهی به مردم بده ولی با پنبه سر میبره، زورش اومده من جوابش رو دادم.بابا یه ذره شماها رو اصالت کورد بودنتون غیرت ندارین ؟رو شهرتون غیرت ندارین؟ همراهم بشین تاپیک های اونو بخونین ببینید چی میگه..یه بار میگه کرمانشاه ۵۰درصدش لر نشینه بعدش کم میاره میگه نه خب چون قوم لک توش زندگی میکنه پس لرنشینه چون لک از لره! این حرفای مزخرفش تو کتم نمیره میگه زبان کلهری همون لریه! مخم سوت کشیده تاپیکاش بوی تفرقه میده .خیلی وقته تو فضای مجازی شنیده بودم بعضی از لرهای عزیز دنبال بردن اسم خاک کرمانشاه در محدوده خودشونن ولی باورم نمیشد.طبق حرفای این کاربر هرجا قدم لر باشه اونجا جز لر نشینه خب این حرف غلطه الان مثلا زنجان کورد داشته باشه اونجا کورد نشینه؟ یا نوشته الان کرمانشاه جزو خاک کردستان شده ! خب اخه بی عقل کرمانشاه خودش استانه وقتی اسم خاک میاری بفهم چی میگی.بعدم ما کوردهای ایران و جهان هر جای دنیا از هر شهری باشیم همیشه میگیم بژی کوردستان یعنی شهر کورد ها ! نه اینکه منظورمون منطقه ای خاص باشه یعنی هرچی کورده فرقی نداره...یه جا نوشته لک از لره ( خب من با این حرف مشکلی ندارم ولی خب خیلی نظریه ها هست که میگن قوم لک زیر مجموعه کورده خیلی هم میگن از لره) این برای ما مهم نیست چون قوم لک خودش جداس اصلا سرشاخه نمیخواد که....ببخشید سرتون درد آوردم.اینم چند تا عکس ببنید و جمله هارو بخونید .خیلی عصبی ام از دست این زور زدن هاش تو تاپیک هاش واسه نشون دادن یه مشت دروغ که فقط با ویران کردن جاهای دیگه میخوا اعتبار کسب کنه.خجالت نمیکشی ؟ قوم کورد و لر جزو قوم های بزرگ ایرانن نیاز نیست انقدر خودتو تیکه پاره کنی هی تاپیک بزنی و نتی در مورد منم بگی...یه چیز هم بهت بگم هرکی رو شهرش غیرت داره بار آخرت باشه اسم کورد و کرمانشاه و کوردستانو میاری ها