سلام
تو رو خدا کمکم کنید چون خیلی اضطراب دارم و حالم خیلی بده و نمیدونم چه کار کنم.
یه ذکری هست که میگن صلوات بر حضرت فاطمه هست میگه الله صل لی فاطمه و ابیها و بعلها و بنی ها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک
میگفتن برای حاحت روایی این ذکر رو بگید
من چهار بار امتحان کردم و عین هر چهار بار هر وقت این ذکرو زیاد میگفتم شب خواب خیلی بدی میبینم و با تپش قلب بیدار میشم. آخرین بار دیشب بود که من گفتم شاید تلقینه و دوباره پنجاه و خورده ایبار این ذکرو گفتم تا خوابم برد و دوباره خواب بدی دیدم. خواب دیدم با دوستم دعوام شده و من دارم بهش میگم تو حریف من نمیشی و اون گفت فکر کردی همه ی این مشکلاتی که باهاش این چند وقته رو به رو شدی چجوری به وجود اومده. و منم اتفاقا این چند وقته چند تا گرفتاری داشتم. دیشبم وقتی داشتم این ذکرو میگفتم حس سر گیجه و چشم درد داشتم ولی اصلا دلم نمیخواست به این ذکر ربطش بدم و گفتم شاید به خاطر غذاییه که خوردم. الان میترسم همزادی چیزی داشته باشم که وقتی این ذکرو میگم اذیت میشه و باعث میشه من شب کابوس ببینم. تو رو خدا کمک کنید یعنی من همزاد دارم؟ من هر وقت اینجوری میشم کل روز حالم بد میشه. بعد هر ذکر دیگه ای میگم یا قرآن میخونم مشکلی نیستت فقط هر وقت این ذکرو میگم شبش کابوس میبینم. تو رو خدا کمک کنید.