2777
2789
عنوان

شوهر خسیس و اقدام

341 بازدید | 22 پست

دوستان من همسرم وضع مالی خیلی خوبی داره. 

۶ سال هست که ازدواج کردیم ولی به دلیل خساست شدیدش من همیشه سر کار رفتم و هیچ وقت ازش پول نگرفتم. 

بعد ۶ سال ناخواسته باردار شدم )به دلیل خساست اش نمیخواستم ازش بچه داشته باشم(

به خواست خدای علیم و حکیم جنین ما سقط شد. من خیلی رنج کشیدم ولی یه جورایی فکر میکنم خدا بهم رحم کرد. 

حالا جدیدا خیلی حرف از بچه دار شدن میزنه، من هم بالاخره دوست داشتم دو تا بچه داشته باشم. 

ولی وقتی دقت میکنم یه چیزایی میگه مثلا: پوشک چرا بخریم؟ کهنه بشور. مهد کودک برای چی بره؟ بره پارک با بچه ها بازی کنه. 

واسه همین میخوام برم بهش بگم من از تو بچه نمیخوام.

تعداد رای : 19
نظرسنجی
آره حتما
10
52%
نه اصلا خساست مشکلی نداره
0
0%
بسوز و بساز
0
0%
اصلا جدا شو چه کاریه همش زیر بار منت به آدم خسیس
9
47%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفارو به خودش بزن. بگو اگر بچه دار شم و در حدی باشی که حتی پوشک برای بچه نخری یا خرج بچه نکنی م ...

قبلا بهش گفتم  گفت باشه سعی میکنم  ولی بدتر از قبل شد، یعنی حق به جانب هم شد :)

بهش بگو بچه نمیخام، واگه میخای باید خرج کنی،بدون پول و خرجی مگه میشه تو این دوره زمونه بچه دارشد،اگه ...

اره درست میگی. نه مصمم هم نیستم، اوکی هستم اگه هیچ وقت بچه نداشته باشم. هر چی خدا مقدر کنه من راضی ام.

آره موافقم

بش دلیل بچه نخاستنتو بگو...ن اینکه بچه نمیخام...دلیلش مهمتره

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ازدواجتون سنتی بود؟ باز خوبه سرکار میري 

نه معرف داشتیم، ۳ سال دوست بودیم. من قبل ازدواج می‌دونستم دست و دل باز نیست، ولی فکر نمیکردم دیگه تا این حد نم پس نده.

نه معرف داشتیم، ۳ سال دوست بودیم. من قبل ازدواج می‌دونستم دست و دل باز نیست، ولی فکر نمیکردم دیگه تا ...

پس اشتباه از خودت بوده 

بنظرت کسی که زنش گذاشته رفته بعد چه مدت میتونه به زندگی عادی برگرده؟ اون مردی که به زنا بدبین شده و دیگه نمیخاد ازدواج کنه

❤️