2777
2789

توحیاطه پدرم یه اتاق بهم دادن که مستاجرشان هستم بابچه هام زندگی میکنم اگه مادرموخواهرام نبودن بی شک میتونستم بگم خیلی خیلی راحتم..اماایناخیلی اذیتم میکنندواسه همه چی باهام دعوامیگیرن..مادرم صدباربیرونم میکنه..فکرمیکنم بهم حسودی میکنندخاک توسرشان واقعاوضعتشون عالیه امابه من حسودی میکنندمادرم ازهمه بدتره شب وروزدارم نفرینش میکنم کاش واسه بی مادری گریه میکردم نه واسه اینکه مادرم دلموشکسته آخه من چیکارکنم باسه تابچه گناهه من چی بودکه شانس نداشتم ازشوهر..دلم میخوادپول رهن زودترجمع کنم وبرم یعنی میتونم تنهابابچه هام زندگی کنم..کسی هست بهم مشاوره بده دلم آروم بشه

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله میتونی، یه آپارتمان کوچیک با همسایه های خوب اجاره کن که تنها هم نباشی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

الهی بمیرم.. من مجردم ولی تو فکر ازدواج..مطمئنم برمم دیگه راه برگشت ندارم..طلاق عین جنایته تو خانواده ما.. ولی مادرمم دقیقا عین مادر شماست..حسود و بد ذات.. نمیتونی کار کنی مستقل بشی یکم؟ 

عزیزم انشالله میتونی، یه آپارتمان کوچیک اجاره کن که تنها هم نباشی

خداازدهنت بشنوه توروخدابرام دعاکنین.

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
جداشو بذار زخم زبون بزنه. بعدا متوجه عواقب کارای همسرت میشی.

دقیقا..برزخ بهتر از دوزخه..طلاق بگیر یه مدت دیگه با یه ادم بهتر ازدواج میکنی..زخم زبونا تموم میشه..اما اگه الان با اون بری زیر یه سقف نه راه پس داری نه پیش

عزیزم اگه شاغل نیستی حتمأ برا خودت یه کار جور کن که بتونی زودتر از خونه بابات بری

الهی خدا بهت کمک کنه🙌

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.