2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قلق خودتون رو بلد نیستین

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چون قلق خودتون رو بلد نیستین

چجوری بفهمیم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چجوری بفهمیم

هر ادمی مثل اثر انگشتش منحصربه‌فرد هست اما این روشیه که من با کمکش تونستم خودم رو بشناسم و تجزیه تحلیل کنم 

یک لیست تهیه کردم از چیز ها، رفتارها،کارها، ادم ها، خوراکی ها، غذا ها و.... ای که دوست شون دارم و ازشون متنفرم . 

وقتی حالم بده میشینم مینویسم چی حالم رو بد کرده و چرا؟ چیکار کنم تا حالم خوب بشه؟ اصلا با چه کارهایی حالم خوب میشه ؟ انقدر این تکرار رو تکرار کردم که نانوشته میتونم به خودم ناخونک بزنم و حالم رو خوب کنم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دیگه از دستم در رفته... دیگه جواب نمیده رو من 

چون بطور دقیق بدستش نیاوردی 

اره.... دوست دارم تموم شه... خستم.... دیگه نمیکشم... چرا تبدیل شدم ب ادم چس ناله

ببین اگه از اینکه یکی رفته روزاتو سیاه کردی اینکارو نکن هیچ کس ارزش نداره حالت بد باشه من با نهایت عشق ازدواج کردم زندگیم خوبه ولی بعضی وقتا میبینم حتی همونی که با کلی ارزو باهاش ازدواج کردم بیخیال رویا وارزوها وهدفام شده  وفقط خودشو میبینه 

شاید باورت نشه ولی هیشکی به اندازه من تنها نیست اینقدر تنها که باخودم درد ودل میکنم  گریه میکنم وبعد خودم خودمو دلداری میدم