2777
2789
عنوان

عکس النگوهای طلا نظر بدین خوبه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست

جاریم پارسال خریده بود می‌گفت طلای هندی هست 

اصلا تو دستش قشنگ نبود رفت عوضش کرد

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
خوب اینجا این مدلی به چشم میاد   واسه همینم میگم چیکار کنم

خب النگوی اینجوری که ظریف نباشه زیاد دیدم هست همه مدلی

من برا دخترم چند روز پیش سه تا خریدم چون بچس ظریف برنداشتم که بشکنه محکمن.

از طرحش زنونه بزرگ هم داشت مدلشو خیلی دوست دارم

بزرگونه اش دونه ای ۲۰ تومن بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم 7 تا دستمه یه تکپوشم اونیکی دستم  بعد تهران زندگی‌ میکنیم ساق دست میپوشم هم بخاطر دزد ...

خودم قبلا از همین مدل 7 تا داشتم فروختم ولی الان شوهرم میگه6 تا یه دست 6 تا هم یدست تا دهنسونو ببندن ولی از روی حرس گفت البته مه اینکارو نمیکنم

عکسشو میدی؟

باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خودم قبلا از همین مدل 7 تا داشتم فروختم ولی الان شوهرم میگه6 تا یه دست 6 تا هم یدست تا دهنسونو ببندن ...

نههه دوتا دستت النگو نندازی مث هندیا میشی براما خیلی بد به نظر میاد 

یدونه ازین تکپوش قفلیای سنگین و پهن‌ با انگشتر ستش بگیر تا چشمامشون دراد😅

دامله اصلا خوب نیست خشکه و زود میشکنه ،،ریخته ای بخر من ۵ تا دامله داشتم یکیش شکست الان سه تا ری ...

دامله دوست ندارم قبلا 9 تا داشتم واسه نامزدیمون اوردن برام ولی کلکته یه جیز دیگس و خوب خیلی سنگین تر و خوشکلتر موندم چیکار کنم

دامله دوست ندارم قبلا 9 تا داشتم واسه نامزدیمون اوردن برام ولی کلکته یه جیز دیگس و خوب خیلی سنگین تر ...

ما ب همون کلکته میگیم ریخته ای

صبر کن عکس النگو خودمو بذارم ۴ تاش دامله هست سه تاش ریخته ای

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست