2777
2789
عنوان

عکس النگوهای طلا نظر بدین خوبه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 64 پست
ببین اینارو شهر ما از این طلاها میپوشن چون روی لباس محلی اصلا طلای ظریف مشخص نیست 

خب ما هم رو لباس محلی طلای سنگین میندازیم

ظریف نداریم

النگوهامو گذاشتم عکسشو بالاتر

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قشنگ تره. شما ک میخای،بچشم بیاد طرح اماراتی بخر ،شیک تر از کلکته اس.

من الان شوهرم گفته 100میلیون میدم بهت 

بنده خدا همه هم بهش میگن تو که داری جرا برا زنت نمیگیری

حالا گفته واسه روز زن بریم واست بگیرم

ببین اینارو شهر ما از این طلاها میپوشن چون روی لباس محلی اصلا طلای ظریف مشخص نیست 

دیگ پس هرچی خودتون میدونید بخر گلم 

ولی خیلی رنگارنگ نخر حداقل مثلا سبز و قرمز و رنگی قاطیش باشه 

هستن ک پهن و توچشم باشن اما مثلا طرح آیینه ای دارن اینجور رنگی رنگی و بدطور نیستن ، بازم ببینید خوبه یا نه

حقیقتا تصورشم نمیتونم بکنم اینا تو دستم باشه، دستبند بنداز خوب دستبندم طلاس چششونو میتونه دربیاره.&n ...

بخدا که خودم دوس ندارم کارمندم هستم

چند وقت پیش یمی از اقوام تو محل کار پشت سرم گفت طلام که هیجی دستش نیست

نههه دوتا دستت النگو نندازی مث هندیا میشی براما خیلی بد به نظر میاد  یدونه ازین تکپوش قفلیای س ...

بابا بنده شوهر بنده خدامو از بس همه بهش گفتن اینو گفت اعصابش خورد شده بود اونم میگفت والا خودش ظریف دوس داره من چیکار کنم