2777
2789

سلام دوستای خوب مجازی من زیاد نمیام نی نی سایت 

یه مشاوره ازتون میخوام من ۸ سال پیش قرص اعصاب مصرف میکردم چون یهو حالم بد میشد حمله عصبی داشتم بعد حامله شدم گذاشتم کنار بعدداون زندگیم حالم عالی بود ولی الان یک ساله سر یه اتفاق دوباره حالم بده خیلی بد حتی توانایی انجام کارای روزانه رو ندارم نمیخوام دوباره به قرص بسته بشم ورزش و کتاب و موسیقی و بیرون اصلا حالم رو خوب نمیکنه یه مشورت بدین ببنید دوباره برم دکتر ؟؟حالم خیییییلی خرابه

❤️ 99/9/9 ❤️بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوباره برو حتما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بلہ عزیزم حتما برو دکتر

آخه خیلی میترسم شوهرم اصلا موافق نیست میگه همینجوری خودت حال خودت رو خوب کن ولی اون زجر نمی‌کشه که من دارم میمیرم الان دارم با گریه مینویسم

اگه نمی خوای قرص بخوری خب دیگه دکتر چی بری دکترم قرص میده 

برو پیش یه مشاور یه روانشناس خیلی خوب  که حرفاش آرومت کنه بهت امید بده

بعدشم نباید به اتفاق های بد و چیزای بد فک کنی باید همیشه سر خوش باشی حتی شده الکی 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
آخه خیلی میترسم شوهرم اصلا موافق نیست میگه همینجوری خودت حال خودت رو خوب کن ولی اون زجر نمی‌کشه که م ...

باشگااه هم خیلی تاثیر داره تو روحیه باشگاه و خرید 

چرا باشگاه نمیری

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
مشکلم اینه شوهرم نمیزاره میگه به زور ترکت دادم بخوری اسم منو نیار منم دارم میمیرم

شوهرتم نباید اینجوری کنه خب بگو قرص نمیزاری بخورم 

خودت یه کاری کن حالم خوب شه تو این شرایط تنها کسی که خیلی مؤثره تو حالت شوهرته 

باشگااه هم خیلی تاثیر داره تو روحیه باشگاه و خرید  چرا باشگاه نمیری

اصلا نا ندارم هیچ کاری کنم آرایشگرم حتی نمیتونم سر کار برم