2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اخه اول دو تا سفارش دادم بعد دیدم پولم کمه گفتم یکی بدین  پول تو کیفم نبود چون قصد نداشتم چ ...

یاد مامانم افتادم چن وقت پیش پول زیادی نداشت بعد چون من دلم پیراشکی میخاس برا من خرید فقط :)

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
تاااازه میخاد درست کنه🤣

اره

هیشکی نبود امروز حوصلمونم نشد جفتمون🤣

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
😂😂😂😂در رو باز کن به بیرون ازخونه تااطلاع ثانوی هدایتش کن😂 جداازشوخی براش خیلی اهمیت داره که من ...

امروز قرار نبود ناهارو باهم باشیم یکی از اقوام فوت کردن یهو اومد خونه از سرکار گفتم ناهار درست کنم گف باشه رفت ریگ الانا میاد اگ نخورده باشه 

نه اخه اول دو تا سفارش دادم بعد دیدم پولم کمه گفتم یکی بدین  پول تو کیفم نبود چون قصد نداشتم چ ...

توخوبه پول یکی بود من اوندفعه رفتم لباس خریدم شلواربود بعداومدم پالتوبگیرم باورکن پنج تا پروکردم وباوسواس یکی روانتخاب کردم فروشنده هم خانومه مثل کنه چسبیده بودبهم رفتم درصندوق هرچی توکیفموگشتم کارتم نبود نگوکارتم ازتوکیفم افتاده بود حتی پول اسنپ برگشتنی روهم نداشتم همون حین هرچی به شوهرم زنگ میزدم جواب نمیدادبه مادرم طنگ میزدم دردسترس نبود بایه خجالتی اومدم بیرون فروشنده فقط بانفرت نگام میکرد

گاهی انسانم آرزوست
وای من اومدم سینه‌مرغ با روغن زیتون گریل کنم تبدیل به ته دیگ‌شد🤣🤣🤣🤣دیگه خورشت کرفس خوردم‌با خانو ...

خسته نباشی واقعا🤣

عخی😁 خونه مادر شوهرتی یا اون خونه شماس

من عقدم و اینجام کلا

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋