دوستان کمکم کنید پسرم ۱۸ ماهشه الان از بدو تولد با pSVtقلبی دنیا اومد و یک ماه بیمارستان بستری بود از اونورم تا ۱۱ ماهگیش دارو خورد ۱۴ ماهش شد غصم گرفت که چرا راه نمیره ک از اخر ۱۷ ماهگی راه افتاد تقریبا یک ماهه دارم دقت میکنم به اسمش واکنش نشون نمیدخ😭😭😭😭اخه چرا همیشه باید بک چالش برام درست کنه تو نت زدم نوشته اوتیسم ، متاسفانه پسرم حرف هم نمبزنه ولی ارتباط چشمی داره و اجتماعی هم هست😭😭من دیگ تحمل دکتر بینارستان ندارم کمکم کنید
امید وارم خدا کمکتون کنه میدونم سخته ولی سعی کن قوی باشی و امیدوار اگه خدایی نکرده اوتیسم بود میتونی با آموزش های درست و به موقع به یه فرد موفق تبدیل بشه فقط امیدت به خدا باشه و بس
به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
بعضی بچه ها دیر راه میافتن عزیزم ولی برا اینکه نگران نباشی یه سر ببر پیش متخصص تا از نگرانی دربیای وتا میتونی با بچه ات تمرین کن گلم انشالله که زودی راه میافته
خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
اوتیسم علائم دیگه هم داره اصلا نگران نباش اوتیسم نیست بچه اوتیسم از همون اول بدقلقه اصلأ قابل کنترل نیست
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)